Pretraži

Janko planira romantičnu prosidbu na Maldivima, Anna ni ne sluti šta je čeka! Jutjuber iznenadio pratioce objavom, svi se pitaju da li će konačno napraviti VELIKI KORAK (FOTO)

Influence
0

Mladi jutjuber Janko otkrio je svojim pratiocima da se sprema za novo putovanje, kao i da razmišlja da napravi veliki korak kada je u pitanju njegova veza sa influenserkom Annom Lazarević.

Ovaj popularni par uživa u ljubavi nešto više od dve godine, a iako su fanovi godinama unazad spekulisali o njihovom odnosu, oni su tek prošlog leta priznali da su zajedno. Od tada, Janko i Anna neprestano dele detalje svog odnosa na društvenim mrežama, te su vrlo brzo postali jedan od omiljenih parova publike.

Oni su nedavno otpočeli i zajednički život, pa je očigledno da njihova veza ide u ozbiljnom smeru. I Janko i Anna uživaju u putovanjima, a do sada su zajedno obišli nekoliko egzotičnih destinacija. Iako su se nedavno vratili sa Tajlanda, par je spreman za novo putovanja, a sada je jutjuber otkrio da su izabrali Maldive.

On je na svom Instagramu otkrio pokazao kako se sprema za put, ali i upitao pratioce šta misle o jednoj važnoj temi.

„A sutra Maldivi… (Da li da zaprosim Annu), nemojte da joj šaljete, mjut sam je“, napisao je Janko, što je izazvalo veliko oduševljenje kod fanova, međutim mnogi su ovo protumačili kao još jednu od njegovih šala.

Između ostalog, Janko je otkrio da će razmisliti i o svom povratku na Jutjub, ali je potom influenser u narednim storijima doveo u pitanje celo putovanje, s obzirom na to da je po svemu sudeći zakasnio na avion.

„Prvih 3 dana ću biti odsutan sa mreža, hoću da uživam i razmislim o velikom povratku na Yt i o životu, jer mi se mnogo dobrih, a i loših stvari dešavalo… Let za 30 minuta, a brat se nije ni spakovao… Pogodite ko se uspavao za let“, napisao je on, ostavljajući fanove u neizvesnosti da li će do putovanja doći.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence