Pretraži

Otkrivena TAJNA poruka u naslovu nove pesme Tejlor Svift: Pevačica ne krije mržnju prema Kim Kardašijan, obratila joj se nikad BRUTALNIJIM rečima

Showbiz
0
Credit: Javier Rojas / Zuma Press / Profimedia Credit: Tayfun Coskun / AFP / Profimedia

Tejlor Svift izbacila je novi studijski album koji se sastoji iz dva dela, a s obzirom na to da važi za jednu od najvećih zvezdi današnjice, njeni fanovi, ali ni brojne poznate ličnosti nisu ostale imune na nove pesme.

Poznato je da su gotovo sve pesme popularne pevačica posvećene njenim bivšim ljubavima ili jednostavno ljudima koji su uticali na neki način na njen život, te se na ovom albumu našla numera kojom je Sviftova obnovila rat sa najpoznatijom rijaliti zvezdom na svetu Kim Kardašijan.

Pesma „thanK you aIMee“ brzo je protumačena od strane fanova kao direktna prozivka na račun Kim i kao nastavak nesuglasila koje tinjaju još od 2015. godine.

„Iako Kim nije srećna zbog toga, ne želi da doliva ulje na vatru“, rekao je izvor ekskluzivno za Us Weekly o reakciji Kardašijanove na Tejlorinu pesmu za koju se spekuliše da se odnosi na njihov prošli sukob koji uključuje Kanjea Vesta.

Kim je navodno „uznemirena što Tejlor još uvek gaji negativna osećanja prema njoj“, navodi insajderu. „Mislila je da su njihovi problemi ostali u prošlosti“, dodaje izvor.

Iako rijaliti zvezda „nije imala pojma da će postati deo ove priče, ipak je mislila da bi ovo moglo da se desi u nekom trenutku, znajući kako Tejlor piše svoju muziku“, otkriva neimenovani izvor.

Kardašijanova još uvek nije javno komentarisala novu Tejlorinu pesmu, ona je dala svoj prvi intervju od njenog izlaska u ponedeljak, 22. aprila, rekavši Džimiju Kimelu: „Život je dobar“.

Sledećeg dana, Kim je objavila selfi iz 2022. godine na svom Instagramu, na kom se nalazi sa svojom sestrom Kloi Kardašijan i bivšom najboljom prijateljicom Tejlor Svift i Karli Klos. (Klosova i Sviftova su bile nerazdvojne godinama pre navodne svađe i prekida odnosa).

I iako na prvi pogled, „thanK you aIMee“ izgleda kao da je o nekome po imenu Ejmi, fanovi su brzo primetili da velika slova u naslovu čine „Kim“.

Pored naziva Tejlor aludira na celu dramu sa Kim u daljem tekstu pesme.

„Kada zamislim svoj rodni grad / Tamo je bronzana statua tebe i tvog veštačkog tena“, peva ona, očigledno opisujući Los Anđeles. „I ploča ispod njega / Koja preti da me gurne niz stepenice u našoj školi.“
Swift zatim napada Kim (ili Ejmi) zbog toga što je bila nasilnica i „zadavala niske udarce“ dok je ona „gradila nešto“.

Pevačica tvrdi da to nikada nije bila „fer borba“ između žena. Tvrdi da je njen neprijatelj uvek „gazio“ po njenom „grobu“ i „smejao se svakom koraku koji bih napravila“.

Swift na kraju zahvaljuje svom protivniku, pevajući: „Ne mogu zaboraviti način na koji si me izlečila.“

Svađa između sve zvezde datira još od 2009. godine kada je tadašnji suprug Kim Kardašijan, Kanje Vest, prekinuo Tejlorin govor pri prijemu nagrade za najbolji album godine na MTV VMA dodeli. Kanje je tom prilikom izneo da Bijonse zaslužuje nagradu, što je ostavilo publiku bez teksta.

Raper je tvrdio u svojoj pesmi „Famous“ iz 2016. godine da je ovaj incident na dodeli nagrada doprineo Tejlorinoj popularnosti. Sviftova je, s druge strane, prozvala Vesta zbog stiha: „Možda ćemo Tejlor i ja imati s*ks / Ja sam tu ku**u učinio slavnom“, tvrdeći da nije dala svoj pristanak da to izađe.

Kim je tada pokušala da odbrani svog tadašnjeg supruga, objavljujući telefonski razgovor između repera i pevačice, koji je navodno snimljen bez njenog pristanka. Kada je Kim objavila snimak putem Snepčeta, dodala je emotikone zmije, na šta je Svift aludirala u jednoj numeri na svom albumu Reputation.

Posle gotovo četiri godine, svađa je ponovo buknula 2020. kada je cela verzija njihovog telefonskog razgovora bila objavljena, te se dokazalo da Sviftova „celo vreme govori istinu“.

Naredne godine, Kim je privukla veliku pažnju kada je pohvalila Tejlorinu muziku u jednom gostovanju u pokastu „Honestly With Bari Weis“.

„Stvarno mi se sviđa dosta njenih pesama“, tvrdila je 2021. godine. „Sve su super slatke i zarazne. Morala bih da pogledam u telefon kako bih vam rekla naziv omiljene numere.“

Iako je ismejana u „thanK you aIMee“, Kim bi navodno želela bi da zakopa ratne sekire sa Tejlor i to jednom zauvek.

„To je bio neki potpuno drugi period u Kiminom životu i ona oseća da joj je sve u životu sada drugačiji i da je na boljem mestu generalno“, kaže izvor u vezi sa razvodom Kim i Kanjea iz 2021. godine.

Kada je reč o Tejlor, Kardašijanova bi „volela da izgladi stvari između njih“, otkriva insajder, „Kim iskreno želi sve najbolje Tejlor i nada se da mogu da nastave dalje.“

Ako je „thanK you aIMee“ bilo kakav pokazatelj, Sviftova nema u planu poboljšanje odnosa. Zapravo, pesma tvrdi da Kimine reči „još uvek odzvanjaju u mom umu.“ Tejlorina mama, Andrea, takođe je spomenuta, pri čemu se tvrdi: „Svi znaju da je moja majka sveta žena / Ali ona je nekada govorila da bi želela da si mrtva.“

Ona dalje postavlja teoriju da je možda Kim „preformulisala“ svađu na način koji joj je omogućio da ode na mesto „u tvom umu gde nikada nisi pobedila moj duh crnim i plavim.“

Poslednji stihovi pesme izgledaju kao šala na račun Kardašijanove koja tvrdi da joj se sviđa Tejlorina muzika, pri čemu Gremi dobitnica nagađa da će možda Kimina i Kanjeova deca – Nort, Seint, Čikago i Psalm – takođe uživati u njenim pesmama.

„I jednog dana, tvoje dete će doći kući pevajući pesmu koju samo mi dve znamo da je o tebi“, navodi se u tekstu numere.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz