Pretraži

Ušla u istoriju! Tejlor Svift prestigla muzičke velikane i postala Gremi rekorderka u jednoj kategoriji

Showbiz
1
Foto: @broadimage / SplashNews.com / Splash / Profimedia

66. dodela Gremi nagrada definitivno je prošla u znaku žena, a jedna od njih je i Tejlor Svift koja je nakon sinoćne ceremonije ušla u istoriju!

Tejlor Svift je sinoć ponela nagradu za najbolji album godine, te je pored „Fearless“, „1989“, „Folklore“ i njen album „Midnights“ zaslužio ovu nagradu, a jedna od najvećih svetskih zvezda današnjice se ovim albumom upisala u istoriju.

Tejlor je jedini izvođač od početka Gremi nagrada, 1959. godine, koja je osvojila nagradu u ovoj kategoriji čak četiri puta i time prestigla tri muzička velikana Frenka Sinatru, Stivija Vondera i Pola Sajmona sa kojim je do sada bila izjednačena sa tri nagrade u ovoj kategoriji.

Foto: Valerie Macon / AFP / Profimedia

Prilikom primanja ovog priznanja, Sviftova je svoju publiku oduševila i tajnom koju kako je navela čuva već dve godine. Pevačica je najavila svoj novi studijski album, pod nazivom „The Tortured Poets Department“ koji će ugledati svetlost dana 19. aprila.

Ovo je ujedno bilo i prvo pojavljivanje pevačica nakon njenih lažnih eksplicitnih fotografija, zbog kojih je čak i Vlada Sjedinjenih Američkih Država reagovala. Pri prihvatanju nagrade, Tejlor je istakla kako njena prava nagrada mogućnost da i dalje radi na isti način za svoju publiku.

„Volela bih kada bih vam rekla da je ovo najbolji trenutak mog života, ali ja se osećam ovako srećno i kada napišem pesmu ili kada provalim kako da odsviram prelaz koji mi se dopao ili kada kratim muzički video, čak i kada vežbam sa mojim plesačima. Za mene je nagrada rad… Sve što želim jeste da nastavim da radim ovo, tako da hvala vam što mi dajete priliku. Ovo me je raznelo“, bila je kratka pevačica.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz