Pretraži

PARIS HILTON PRVI PUT PROSLAVILA PRAZNIKE SA DECOM: „Nisam mogla ni da zamislim ovakvu sreću“

Showbiz
1
paris hilton
Foto: Youtube printscreen/The View

Bogata naslednica Paris Hilton i njen suprug Karter Reum ove godine su preko surogat majke dobili dvoje dece, sina Fenikas i ćerku London, a sada su, za Božić, objavili prve fotografije sa decom.

Paris Hlton je nedavno iznenadila je sve objavom na društvenim mrežama u kojoj je otkrila da je postala majka malene London.

Budući da pre toga nije najavljivala da će se njen suprug i ona po drugi put ostvariti u ulozi roditelja, ova vest iznenadila je čitavu javnost, a nakon toga, Paris je objavila i snimak sa sinom koga je par dobio početkom ove godine, te istakla da je on sada stariji brat. I jedno i drugo dete su ona i suprug Karter Reum dobili putem surogat majke.

Sada je ovaj bračni par objavio prve slike sa svojim naslednicima. Oni su pozirali u istim pidžamama – Paris je malenu London držala u naručju, a na nekoliko fotografija pozirala je sa sinom, a na fotkama im se pridružio i njihov pas.

– Srećan Božić! Početkom 2023. godine nisam mogla ni zamisliti sreću i zahvalnost koju sada osećam. Moja prekrasna četvoročlana porodica – moj san se ostvario – napisala je Paris u opisu fotografije koju je objavila na Instagramu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Podsedtimo se, pre nekoliko dana Paris je u ekskluzivnom intervjuu za „People“ otkrila koliko je za nju poseban ovaj period godine i to što im je sada porodica kompletna.

– Presrećna sam što je naša mala princeza sada ovde! Moj život je sada kompletan kada pored mog dečaka imam i devojčicu. Jako sam uzbuđena što ćemo provesti naše prve praznike zajedno. Dan zahvalnosti je bio jako poseban, prvo smo iznenadili sve sa London, a potom smo po prvi put pokazali božićnu jelku Finiksu. Ne mogu da dočekam naš prvi Božić koji ćemo provesti kao porodica – rekla je ona tada.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz