Pretraži

„MOJ ŽIVOT JE SADA KOMPLETAN“: Nakon vesti da je postala majka po drugi put, oglasila se Paris Hilton!

Showbiz
0
paris hilton
Foto: Youtube printscreen/The View

Paris Hilton oglasila se po prvi put nakon što je objavom iznenadila javnost.

Naime, pre nekoliko dana, bogata naslednica je iznenadila svoje pratioce na društvenim mrežama objavom ženskih stvari za bebu, a na bodiću je pisalo ime London.

Iako pre toga nije najavljivala da će se njen suprug i ona po drugi put ostvariti u ulozi roditelja, ona je ovim jasno svima stavila do znanja da je postala majka devojčice. Nakon toga, Paris je objavila i snimak sa sinom koga je par dobio početkom ove godine, te istakla da je on sada stariji brat. I jedno i drugo dete su ona i suprug Karter Reum dobili putem surogat majke.

S obzirom da nam se praznici približavaju, Paris Hilton je u ekskluzivnom intervjuu za „People“ otkrila koliko je za nju poseban ovaj period godine i to što im je sada porodica kompletna.

„Presrećna sam što je naša mala princeza sada ovde! Moj život je sada kompletan kada pored mog dečaka imam i devojčicu. Jako sam uzbuđena što ćemo provesti naše prve praznike zajedno. Dan zahvalnosti je bio jako poseban, prvo smo iznenadili sve sa London, a potom smo po prvi put pokazali božićnu jelku Finiksu. Ne mogu da dočekam naš prvi Božić koji ćemo provesti kao porodica“, rekla je ona, a potom se osvrnula i na širu familiju i njihovo predstojeće upoznavanje sa prinovom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

„Ovo sada je sledeća generacija rođaka i sjajno je gledati ih kako odrastaju zajedno. Jako se radujem tim trenucima. Praznici su oduvek bili jako posebni za mene, ali su sada još posebniji kada imam porodicu sa kojom mogu da ih podelim“, otkrila je naslednica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz