Pretraži

PARIS HILTON DOBILA ĆERKU?! Bogata naslednica iznenadila neočekivanom objavom na društvenim mrežama, čestitke pljušte sa svih strana!

Showbiz
0
paris hilton
Foto: Michael Tran / AFP / Profimedia

Poznata naslednica Paris Hilton je sve iznenadila objavom na Instagramu po kojoj su svi zaključili da je ona dobila drugo dete!

Paris Hilton je u januaru ove godine dobila sina preko surogat majke. Ona i njen suprug Karter Reum svog prvog naslednika nazvali su Feniks, a bogata naslednica sada je iznenadila javnost kada je novom objavom na Instagramu otkrila da je postala mama devojčice!

Ona je na svom Instagram profilu prvo objavila fotografiju na kojoj se vidi komplet za bebu u roze boji, a na gornjem delu piše London.

– Zahvalna za moju devojčicu – napisala je ona uz ovu objavu, što je izazvalo mnoge komentare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Svi su po ovoj objavi zaključili da je Paris nakon sina dobila i ćerku, pa su čestitke počele da se nižu, a u prilog tome govori još jedna objava na kojoj je njen sin Feniks, kom je postavila pitanje:

– Da li si ti sada veliki brat? – na šta je on potvrdno odgovorio

Inače, poznata naslednica je pre više od deset godina rekla da ako ikada bude imala ćerku daće joj ime London, što u potpunosti objašnjeva natpis na dečjoj majci koji je očigledno ime njene ćerke.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz