Pretraži

PARIS HILTON OTKRILA ZAŠTO SE ODLUČILA ZA SUROGAT MAJKU: Bogata naslednica otkrila istinu koju niko nije znao

Showbiz
0
paris hilton
Foto: Youtube printscreen/The View

Paris Hilton je konačno otkrila koji je razlog svoje odluke da decu dobije preko surogat majke i da se na taj način ostvari u ovoj ulozi.

Bogata naslednica Paris Hilton i njen suprug Karter Reum nedavno su iznenadile sve kada su kao „iznenađenje za praznike doneli bebu„. Naime, Paris je sve iznenadila objavom na svom Instagramu kada je objavila sliku odeće za devojčicu napisavši.

– Zahvalna za moju devojčicu.

Ona je na ovaj način obelodanila svetu da je po drugi put postala majka, a Paris je ove godine već dobila prvo dete preko surogat majke, sina Feniksa.

Ipak, mnoge je zanimalo zašto se Paris i ovog puta odlučila da na ovaj način postane majka, a sada je bogata naslednica konačno otkrila o čemu se radi.

Paris je potpuno iskreno rekla da su posttraumatski stresni poremećaj i njen zauzet raspored uticali na ovako važnu odluku.

paris hilton
Foto: Michael Tran / AFP / Profimedia

– Imam toliko PTSP-a od onoga kroz šta sam prošla kao tinejdžerka – rekla je Paris u nedavnoj emisiji, prenosi Miror i dodala da ima „veliku anksioznost“ i da se ne oseća prijatno da nosi svoju decu.

Ova glumica je ranije tvrdila kako je bila žrtva nasilja tokom boravka u privatnoj školi.

– Ako sam u ordinaciji, dobijem injekciju, bilo šta, bukvalno ću imati napad panike i ne mogu da dišem. Znala sam da to ne bi bilo zdravo ni za mene ni za bebu, da raste u nekom ko ima tako visoku anksioznost – iskrena je bila Paris.

Ona je takođe dodala da se za ovaj način odlučila i zbog njenog trenutno jako zauzetog rasporeda.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz