Pretraži

„DRAGO MI JE DA SAM USPEO DA TE IZLEČIM“: Paris Hilton podelila emotivan govor svog supruga sa venčanja (VIDEO)

News
0
Paris Hilton
Foto:Printscreen/Instagram:parishilton

Paris Hilton je na svom Instagram profilu podelila emotivan govor sa svog venčanja i tim potezom je raznežila sve svoje pratioce.

Ona je nedavno postala mama po drugi put, te je zbog toga u centru pažnje, a sada je na internetu osvanuo snimak koji je istopio srca njenih fanova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Oni koji su pratili život Paris Hilton tokom mlađih dana, znaju da je u to vreme malo kome pošlo za rukom da osvoji srce ove poznate plavuše, budući da su centar njenog interesovanja uvek su bili izlasci, provod i skupa garderoba. Međutim, sada se to sve promenilo i Paris se posvetila porodičnom životu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Njena porodica je jako srećna zbog toga što je ona konačno pronašla osobu pored koje se oseća srećno i zaštićeno, jer se do sada ona nije osećala spremnom za takvu vrstu vezivanja.

Paris je na svom Instagram profilu odlučila da podeli dirljiv detalj sa svog venčanja, pa je objavila snimak na kom su ona i njen muž držali govor, a ono što su ispričali tom prilikom jako je dirnulo, ali i nasmejalo sve prisutne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

“Ja sam najsrećniji čovek na svetu. Ne znam zašto si izabrala da me tako brzo pustiš u svoj život, ali moj život se zbog toga promenio zauvek. Jako mi je drago da sam uspeo da te izlečim od „klubitisa“, iako noćni klubovi svuda po svetu tuguju zbog gubitka Paris Hilton. Imaš moju reč da ću ti uvek pomagati da fotografišeš sadržaj, držati ti svetlo za slikanje i uvek ćemo raditi naše velnes rituale, zato što smo rekli voleti ovoliko duboko zauvek nije dovoljno “, rekao je njen suprug, pa dodao:

“Zajedno ćemo deliti jedno srce, jedan dom i jednu porodicu. Volim te Paris. Ne mogu da dočekam zauvek sa našom malom ekipom“, rekao je Parisin muž u svom govoru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

U njenim očima se mogla videti sreća dok je on držao govor, a onda se i ona nežnim rečima obratila svom suprugu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

“Kada sam ušla u kafić to jutro i videla sam te da gledaš u mene i osmehuješ se znala sam da postoji nešto neverovatno specijalno u vezi tebe i znala sam da želim da te upoznam bolje. Na večeri to veče gledala sam te kako si fin i sladak sa svojom majkom i kako si nežan, brižan i strpljiv sa njom. Znaš šta kažu, možeš dosta reći o muškarcu kada vidiš kako se ponaša prema svojoj majci. Zato sam te i pitala da izađeš napolje sa mnom da bih mogla da te poljubim. To je bio prvi put da sam tako nešto uradila, uglavnom drugi pokušavaju to sa mnom, ali im uvek kažem ne“ nakon njenog govora svi prisutni su se smejali, ali tu nije bio kraj njenom izlaganju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

“Sada fristajlujem da znaš. Promenio si mi život u svakom smislu. Znam da su tvoja mama i sestra pokušavale da nas spoje godinama, ali tada nisam bila spremna i to je trajalo do pre dve godine, jer sam tek tada shvatila ko sam i naučila sam puno o sebi. Imala sam zid oko srca jako dugo,a sa tobom zidovi su se srušili i postajali smo sve bliži i bliži i mislim da si ti anđeo koji je poslat meni“ – zaključila je Paris.

Svi prisutni na njihovom venčanju su bili oduševljeni njihovim govorima, a ni pratioci u komentarima nisu ostali imuni na njihovo izlaganje, pa su se emotivni komentari samo nizali.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News