Pretraži

POZNATA INFLUENSERKA PODELILA FOTOGRAFIJU IZ TINEJDŽERSKIH DANA: Ovako je Anastasija Grujić izgledala pre 10 godina! (FOTO)

Influence
0
Foto:Printscreen/Instagram:grujic_anastasija

Naša influenserka Anastasija Grujić nema problem sa tim da podeli sa svojim pratiocima stvari iz privatnog života koje bi drugima bile tabu tema.

Pored toga što je njen Instagram profil uglavnom baziran na modi i kozmetici, Anastasija se neretko osvrne i na teme o životu koje interesuju njene mlade pratioce.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TAŠA (@grujic_anastasija)

Nedavno je i za svoj Jutjub kanal snimala mini emisije koje je nazvala “sisterhood“ u kojima je govorila o raznim životnim stvarima, odnosno o temama koje je neke devojke sramota da pričaju, te je ona tom prilikom želela da im pomogne u svojim videima.

Anastasija je ovog puta odlučila da sa fanovima, umesto fotografija iz svakodnevnog života, podeli nešto drugačiju objavu, a reč je o fotki staroj deset godina, na kojoj je izgledala potpuno drugačije!

Anastasija Grujić
Foto:Printscreen/Instagram:grujic_anastasija

Ona je u to vreme bila tinejdžerka i nosila je naočare, pa kada bi uporedili njene slike sada i pre deset godina videla bi se ogromna razlika.

Anastasija je i sama priznala da se podvrgla nekim estetskim zahvatima kao što je povećanje usana, jer kako ona kaže to joj je bila životna želja.

Nakon čega se osvrnula i na vidljive podočnjake koje je genetski nasledila od svojih roditelja, te je i njih popunila hijaluronskim filerima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TAŠA (@grujic_anastasija)

Dosta puta je Anastasija pričala o celom njenom procesu “odrastanja“, jer dok je bila u tinejdžerskim godinama nosila je fiksnu protezu i naočare za vid, ali se zbog samog puberteta ona i te kako promenila, a kao šlag na tortu dodala je male estetske korekcije koje su upotpunile njen izgled.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence