Pretraži

PARIS HILTON PROSLAVILA PRVI ROĐENDAN SINU: „Ti si više od ostvarenja sna!“

Showbiz
0
Photo: Instagram/parishilton

Bogata naslednica Paris Hilton prošle godine je dobila sina preko surogat majke, a sada je došlo vreme za proslavu njegovog prvog rođendana.

Početkom prošle godine poznata nalsednica Paris Hilton je preko surogat majke dobila sina Feniksa, a krajem godine je na isti način dobila i ćerku London. Na ovaj način su se ona i njen suprug Karter Reum ostvarili u ulozi roditelja.

Ovi događaji su privukli veliku pažnju jasvnosti, a nakon što su dobili ćerku sve je iznenadila i izjava koju je Paris dala, a u kojoj je istakla da da su posttraumatski stresni poremećaj i njen zauzet raspored uticali na ovako važnu odluku, tačnije da su to razlozi zašto nije sama rodila decu.

Sve u svemu, Paris i Karter su jako srećni zbog svojih odluka, a sad je ovaj par proslavio prvi rođendan svom prvencu.

Paris je o ovom povodu za slavlje obavestila svoje pratioce na Instagramu.

– Pre godinu dana u naš život je ušao predivan anđeo i doneo nam mnogo ljubavi i sreće. Drago moje dete, ti si više od ostvarenja sna. Činiš moj život potpunim. Svaki dan s tobom je neprocenjiv poklon i beskrajno sam zahvalna što sam tvoja mama. Slavimo tvoj prvi od još mnogih rođendana. Za život pun smeha, ljubavi i avantura. Srećan ti prvi rođendan – napisala je Paris Hilton u opisu fotografija koje je postavila na Instagarm.

Podsetimo se, ona je nedavno takođe podelila srećne momente sa svojom porodicom i to kada su prvi put kao četvoročlana porodica proslavili Božić.

– Srećan Božić! Početkom 2023. godine nisam mogla ni zamisliti sreću i zahvalnost koju sada osećam. Moja prekrasna četvoročlana porodica – moj san se ostvario – napisala je Paris u opisu fotografije koju je tada objavila na Instagramu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz