Pretraži

„NIKAD MI TO NIJE BIO PRIORITET“: Marina Visković progovorila o udaji, pa otkrila šta joj je najbitnije kod partnera

Showbiz
1
Foto: Instagram printscreen/marina_viskovic_official

Ona je retko pričala o svojim vezama, ali je više puta do sada isticala kako nema sreće u ljubavi, te da niko nije uspeo da je obori sa nogu.



Poznato je da je Marina veoma bliska sa svojim šminkerom Lazom Lazićem, pevačica je otkrila da bi se za Lazu udala kao bi udovoljila svojoj baki, koja misli da je on njen dečko.

Za Lazu se udajem. Tako se mi šalimo, jer smo mi prijatelji dugi niz godina, pa je moja pokojna baka, kada god Laza dođe kod nas, mislila da mi je momak. Stalno je govorila: “Kako ti je lep onaj dečko, kao glumac“. Zbog toga sam mu rekla: “Na pozivnici za rođendan si napisao da se ženiš za samog sebe, ali ja sam iznenađenje večeri“. Šalu na stranu, on je najbolji u svom poslu i pratio me je kroz celu karijeru, od samog početka i pre svega smo veliki prijatelji.

Iako od udaje ne beži, pevačica je istakla da joj to nikad nije bio prioritet.

Ne, ja se samo šalim. Nikada mi to nije bio prioritet. Bitno mi je da sam srećna i zadovoljna, sama ili sa nekim, to mi nije važno. Sada sam presrećna i sama, ali ne bi mi bio problem ni kada bi bilo drugačije. Ne bežim od toga, ali sam imala mnogo posla, pa nisam želela da ulazim u bilo kakve emotivne odnose. I to malo slobodnog vremena sam trošila na sebe i odmor – rekla je ona za "Blic".

Marina je otkrila šta je to što joj je bitno kada je partner u pitanju, a fizički izgled je uvrstila na spisak.

Energija je najbitnija. Danas stvarno nije lako naći nekoga sa kim možeš da provedeš vreme, a da ti odgovara u svim sferama. Ja svog partnera kada vidim, moram da padam u trans. Takođe, bitan mi je fizički izgled. Ja sam esteta, volim lepe ljude koji su u treningu, ali to nije presudno – iskrena je ona.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz