Pretraži

Jelena Karleuša nakon internet napada konačno vratila Instagram profil: Otkriveno šta je dovelo do problema i privremenog gašenja naloga

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:karleusastar

Pevačici Jeleni Karleuši je bio ugašen Instagram profil nekoliko dana zbog internet napada na njen profil, ali je ova popularna pevačica uz pomoć svoj saradnika uspela da ga vrati.

Jelenu na njenom Instagram profilu prati 2,4 miliona ljudi što je njoj jako bitno zbog njenih svakodnevnih oglašavanja s obzirom da je to jedina društvena mreža koju koristi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Pre nekoliko dana njen profil je pretrpeo napad od 100 hiljada bot naloga koji su pokušali da joj sruše Instagram i uspeli su, ali ne zadugo.

Foto:Printscreen/Instagram:karleusastar

Jelena se po tom pitanju nije oglašavala, ali njen PR i dugogodišnji prijatelj Zoran Birtašević dao je izjavu tada da se radi na vraćanju profila poznate pevačice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

-Mnogo prijava sa bot profila različitih IP adresa JK insta naloga rezultiralo je privremenim problemom, koji trenutno rešavamo. Biće sve ok – napisao je tada on na svom Tviter nalogu, a sadašnjem Iksu.

Prisetimo se, pre nekoliko dana održao se najveći modni događaj poznatiji kao Met Gala, a dve velike zvezde su nosile kreacije brendova za čije je modne revije Jelena Karleuša bila model.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News