Pretraži

Teška životna priča ovogodišnjeg učesnika Evrovizije: Sa samo 12 godina ostao je bez oba roditelja, a sada im je uputio snažnu poruku i potresnim rečima rastužio javnost

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:joostklein

Ovogodišnji predstavnik Holandije na Evroviziji mnogima je postao favorit zbog jedinstvenog nastupa i pesme, a ono što malo ljudi zna jeste da on iza sebe ima tužnu životnu priču.

Jost Klein dolazi iz Holandije, a publici se predstavio sa pesmom koja je većini ušla u uši zbog svoje ritmičnosti, a u pitanju je pesma “Europapa“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joost Klein (@joostklein)

Ono što je zanimljiva, ali i tužna činjenica, jeste da je Jost nakon gubitka svojih roditelja počeo da svu tugu i bol usmerava ka muzici.

On je, naime, sa samo 12 godina izgubio oba roditelja i to u razmaku od samo godinu dana, a koliko mu teško to pada pokazuje i činjenica da je pre nekoliko dana na svom Instagram storiju poslao poruku svojim roditeljima što je mnoge dirnulo.

Foto:Printscreen/Instagram:joostklein

“Zdravo mama i tata, uradio sam to!!! Nastupam na Evroviziji i sada sam na stejdžu kao što smo pričali. Nadam se da ste ponosni na mene odakle god da me gledate. Nedostajete mi, zauvek vaš sin“, napisao je Jost na svom Instagram storiju.

Ne smemo da zaboravimo činjenicu da je on jedan od ovogodišnjih favorita, ali s obzirom na to da se rezultati i pozicije menjaju iz sata u sat, ne može se sa sigurnošću tvrditi ko će biti pobednik ove godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joost Klein (@joostklein)

Prisetimo se, finale Evrovizije će se emitovati 11. maja, a Srbija će nastupiti 16. po redu sa pesmom “Ramonda“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz