Pretraži

Bolan udarac za Điđi Hadid: Zejn Malik tvrdi da ne zna da li je ikada bio zaljubljen, pa se dotakao priče o njihovom detetu

News
0
Foto:Printscreen/Youtube:zayn

Bivši član grupe “One Direction“ Zejn Malik u nedavnom intervjuu progovorio je o roditeljstvu, ali i osećanjima, pa je priznao da nikada nije bio zaljubljen.

Nakon raspada ove planetarno popularne grupe svi članovi su krenuli svojim putem, a većina njih je nastavila sa muzikom. Jedan od njih, popularni Zejn Malik, upustio se u ljubavnu romansu sa poznatom manekenkom Điđi Hadid sa kojom je dobio i dete.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zayn Malik (@zayn)

Oni su bili u vezi sa prekidima od 2015. godine sve do 2020. kada su ubrzo i dobili ćerku Kai, ali su ustanovili da je najbolje da prekinu svoj ljubavni odnos i ostanu prijatelji zbog svog deteta.

Jedno od njegovih prvih pojavljivanja sa Điđi u javnosti bilo je u njegovom spotu “Pillowtalk“ kada su mnogi bili srećni što je ovaj dvojac zajedno, ali po svemu sudeći ipak nije bilo baš sve kako treba.

Zejn je sada gostovao u jednoj emisiji, a tom prilikom je otkrio do sada nepoznate detalje o roditeljstvu, ali i o tome da li je ikada bio zaljubljen.

“Kada me pitate šta je ljubav nisam siguran da mogu dati pravi odgovor, jer nisam siguran da li sam ikada bio zaljubljeni da li sam voleo kada pogledam sada“, rekao je on, a zatim se nadovezao da je ljubav prema ćerki drugačija i da nju i te kako voli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zayn Malik (@zayn)

“To je totalno drugačije, ona je moje dete, ona vraća boju u moj život i čini me srećnom. Nisam znao da imam toliko ljubavi u sebi pre nego što se ona rodila, čini me srećnom, smeje se non stop“, ispričao je Zejn.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News