Pretraži

Nikolija prošetala u maminoj haljini: Odevni komad koji je ponela star je više decenija, a izgleda potpuno urbano i trendi! (FOTO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:nikolijaofficial

Pevačica Nikolija Jovanović oduševila je mnoge kada se pojavila u emisiji u haljini koju je njena mama Vesna Zmijanac nosila svojevremeno, a ovo nije prvi put da ona nosi mamine komade.

Nikolija važi za jednu od najbolje stilizovanih javnih ličnosti na našoj sceni, a očigledno je da sa razlogom nosi tu titulu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

Ovog puta Nikolija se našla u centru pažnje, jer je u emisiji “Exkluziv najt“ ponela haljinu koju je Vesna Zmijanac nekada nosila. U pitanju je haljina bele boje koja na prednjem delu kod poseduje zlatne detalje.

Nikolija je takođe otkrila da je nedavno počela da se “šunja“ kroz mamin ormar, jer smatra da je dovoljno sazrela kako bi nosila njene stare odevne komade.

Foto:Printscreen/Instagram:prvatelevizija

-Skoro sam počela da otkrivam njen ormar, nekako do sad nisam bila zrela i prolazila sam pored tih stvari, ništa se nije dešavalo, a sad sam konačno počela da uživam u istim – priznala je Nikolija.

Prisetimo se, prvi put kada je primećeno da Nikolija nosi mamine komade bilo je davne 2016. godine kada je za jedno novogodišnje gostovanje pozajmila mamino belo odelo. Odelo koje je tada nosila Nikolija, njena mama Vesna nosila je devedesetih godina u jednom od svojih spotova.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News