Pretraži

„NE VOLIM SLABE MUŠKARCE“: Marina Visković otkrila šta mora da ima muškarac da bi je osvojio (FOTO)

Showbiz
0
marina visković
Foto: Instagram printcsreen/marina_viskovic_official

Pevačica Marina Visković progovorila je o svom ljubavnom životu, kao i kakva očekivanja ima od svog partnera.

Marina ne otkriva često detalje svog privatnog života. Tokom svoje karijere svega nekoliko puta je progovorila o ljubavnim odnosima, te je tada bila poznato da pevačica uživa u dugogodišnjoj vezi kako je sama navela.

Međutim, pre izvesnog vremena ona je iz ove veze izašla i koliko je poznato javnosti od tada nije imala partnera, na račun čega se i sama Marina nekoliko puta našalila.

Ona je nedavno u jednom intervjuu između ostalog istakla kako joj udaja nikada nije bila prioritet.

Nikada mi to nije bio prioritet. Bitno mi je da sam srećna i zadovoljna, sama ili sa nekim, to mi nije važno. Sada sam presrećna i sama, ali ne bi mi bio problem ni kada bi bilo drugačije. Ne bežim od toga, ali sam imala mnogo posla, pa nisam želela da ulazim u bilo kakve emotivne odnose. I to malo slobodnog vremena sam trošila na sebe i odmor“, rekla je ona tom prilikom za „Blic“.

Sada, pevačica je odgovarala na najinteresantnija pitanja svojih pratioca na Instagramu prilikom čega je otkrila kako nju muškarac može da osvoji.

„Da bi me osvojio moramo da imamo tu čuvenu dobru energiju jer bez toga je uzalud. Da bi se zadržao mora da me obožava i oseti moju dušu. Ne volim povodljive i slabe muškarce. Volim sigurne koji se bore za ono što hoće jer i ja sam takva. Realno ne nalazi se ljubav na svakom ćošku pogotovu u današnje vreme kada sve gubi smisao“, napisala je Marina Visković.

marina visković
Foto: Instagram printcsreen/marina_viskovic_official

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz