Pretraži

Rijana fotografijama u donjem vešu zapalila mreže: Jedan detalj je svima zapao za oko, fanovi ne prestaju da komentarišu (FOTO)

Showbiz
0

Popularna pevačica Rijana je nedavno za kampanju svog brenda pozirala u donjem vešu, a zbog jednog detalja koji su mnogi uočili, komentari ne prestaju da se nižu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Rijana već više od 6 godina nije objavila nov album, a izgleda da je to u potpunosti stavila u drugi plan, već da je šminka i moda nešto što joj je trenutno centar interesovanja.

Iako je postojalo par naznaka da ova umetnica radi na svom novom albumu ona se nije oglašavala po tom pitanju, već samo mudro ćuti.

Ono što svi znaju jeste da se Rijana ubacila u bjuti i modnu industriju, a da joj posao ide uzlaznom putanjom pokazuje činjenica da redovno priprema nove kolekcije svog proslavljenog “Savage x Fenty“ brenda za veš.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Upravo zbog nove kampanje za njen brend je pevačica ponovo bila u centru pažnje, ali samo zbog jednog detalja.

Naime, Rijana se fotografisala na krevetu u donjem vešu kako bi predstavila svoju novu kolekciju, a ono što su mnogi primetili jeste račun sa velikom cifrom koji se našao u kadru kao deo scenografije.

Na računu je pisalo čak 45 hiljada dolara, a mnoge je to ostavilo bez teksta i pokrenuli su polemiku u komentarima šta pokušava ovim detaljem da poruči svojim pratiocima.

Foto:Printscreen/Instagram:badgalriri

“Račun toliko dugačak…Stavite ga u drugu sobu“, napisala je Rijana ispod fotografija.

Da li je Rijana želela da aludira na to da je njen brend skup ili koliko je uložila u ovu kampanju, ostaje nam samo da nagađamo, ali činjenica je da je i ovu kampanju predstavila na najbolji mogući način s obzirom da njena fotografija broji nešto manje od 5 miliona lajkova.

Rijanine fotografije nove kampanje možete pogledati OVDE.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Prisetimo se, Rijana je nedavno bila gost na najvećem Indijskom venčanju gde je imala priliku da za neverovatnu cifru od 9 miliona dolara nastupa pred zvanicama iz Holivuda, ali i Bolivuda.

Ona je tada svojim nastupom upriličila ovo veliko venčanje, a to je ujedno bio njen drugi nastup posle dugo vremena, dok je pre toga nastupala na SuperBowl-u.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz