Pretraži

ONE su joj pružile podršku: Pevačice i influenserke oduševljene Teya Dorinim nastupom u polufinalu Evrovizije, pozvale sve na glasanje (FOTO)

Showbiz
0
Credit: Antti Aimo-Koivisto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prvo polufinalno veče Evrovizije je u toku, a nakon Teya Dorinog nastupa oglasile su se brojne poznate ličnosti.

Naša predstavnica je sa svojom numerom „Ramonda“ nastupala pod rednim brojem 2, a njen nastup ostavio je poseban utisak na evropsku publiku koja je ovu emotivnu pesmu ispratila ovacijama.

Teya Dora je svojim nastupom oduševila i domaću publiku, a po svemu sudeći njene brojne kolege, kao i influenseri su večeras prikovani za TV ekrane svim srcem navijajući za našu predstavnicu i njen prolazak u finale.

Danas u toku dana, mladoj pevačici su podršku pružile kolege uključujući i našu jedinu evrovizijsku pobednicu Mariju Šerifović koja je pozvala na glasanje i podršku našoj delegaciji, kao i Sanja Vučić koja se takođe više puta na ovoj velikoj bini, ali i Teodora Džehverović, Edita, Nikolija koja je dobra prijateljica i Teya Dorina dugogodišnja saradnica, kao i Breskvica koja je važila za jednog od favorita na ovogodišnjem PZE.

Popularne influenserke Anna Lazarević, Lea Stanković, kao i Dunja Jovanić podržale su našu predstavnicu i pružile joj podršku i otkrile da sa pažnjom prate večerašnje prvo polufinalno veče.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz