Pretraži

Počelo je prvo polufinale Evrovizije! Teya Dora nastupom probudila posebne emocije, pa izazvala ovacije publike

Showbiz
0
Credit: Jessica Gow/TT / Shutterstock Editorial / Profimedia

Počelo je prvo polufinalno veče Evrovizije u Malmeu, a već u drugom nastupu smo imali priliku da vidimo našu predstavnicu Teya Doru sa numerom „Ramonda“.

Grandiozno otvaranje ovogodišnje Evrovzije započelo je u ritmu muzike, te smo imali priliku da se prisetimo proglašenja pobednika gotovo od samog početka ovog takmičenja, a potom su publiku na noge podigli Eleni Fureira sa Kipra, Erik Sade iz Švedske, kao i Šanel iz Španije sa pesmama kojim su predstavljali svoje zemlje prethodnih godina.

Podsetimo, Evroviziju je u Švedsku po drugi put dovela Lorin, a večeras će se publici predstaviti 15 polufinalista, kao i Nemačka, Švedska i Ujedinjeno Kraljevstvo, koje imaju obezbeđen prolaz u finale, ali će publika imati priliku da i njihove numere čuje uživo u polufinalnim večerima, što do sada nije bio slučaj.

Nakon Kipra i njihove prestavnice Silije Kapsis, na red je došla i Teya Dora sa pesmom „Ramonda“. Pre samog nastupa naše predstavnice imali smo priliku da se podsetimo naše jedine pobednice Marije Šerifović i njene numere „Molitva“, kao i Konstrakte koja je 2022. godine ostavila posebni utisak sa „In corpore sano“.

Teya Dora je na početku numere sedela na velikoj steni koja je dominirala scenom, a potom je bosa, u dugoj ljubičastoj haljini prošetala binom. Veštački dim, olujna noć prikazana na LED ekranima kao i pevačicin posebni vokal koji je ispunio arenu su probudili posebnu emociju kod publike koja je gotovo tokom celog nastupa aplaudirala, a potom i nagradila sam kraj ovacijama.

Credit: Jessica Gow/TT / Shutterstock Editorial / Profimedia

Podsetimo, brojne poznate ličnosti pružile su podršku Teya Dori i poželeli joj sreću večeras, a ona je Evropi i svetu postala prepoznatljiva prošle godine zahvaljujući numeri „Džanum“, zbog čega joj mnogi predviđaju veliki uspeh na ovom takmičenju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz