Pretraži

Publika izviždala Kim Kardašijan! Starleta nakon javnog poniženja prokomentarisala vezu sa slavnim sportistom (VIDEO)

Showbiz
0
kim kardašijan
Foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

U organizaciji Netflixa prikazana je najnovija „javna prozivka“ jedne od najvećih zvezda sporta – Toma Brejdija, a u centru pažnje se po običaju našla najpoznatija svetska starleta Kim Kardašijan.

Prozivanje javnih ličnosti sastoji se od okupljanja brojnih holivudskih ličnosti, komičara i prijatelja zvezde koja je na tapetu pred publikom i iznošenje niza šala na račun njihovog privatnog života, dok ta osoba za to vreme sedi i sluša sve.

Ovog puta na „vrućoj stolici“ našao se poznati igrač američkog fudbala Tom Brejdija, a Kim Kardašijan je bila pozvana da održi posebnu zdravicu.

Međutim, njeno pojavljivanje nije prošlo glatko, te je već svojim izlaskom na pozornicu Kim izazvala revolt publike koja joj je uputila brojne zvižduke i dobacivanja.

Dok je pokušavala da započne svoj vic o komičaru Kevinu Hartu koji ju je najavio, zvižduci su bili preglasni.
„Dobro, dobro“, rekla je ona uz osmeh, a već nekoliko sekundi kasnije mogla je da počne.

S obzirom na to da se pre izvesnog vremena spekulisalo o vezi Brejdija i Kardašijanove, ona se sada dotakla ovih tračeva, ali i osvrnula na svoj s*ks snimak koji ju je proslavio.

„Govoreći o Tomu i meni i našoj povezanosti, znam da su postojale glasine da smo se zabavljali i nikada ne bih rekla da jesmo ili nismo, jednostavno bih objavila snimak.“

Kim i Brejdi su povezivani u proleće 2023. nakon njegovog razlaza od supruge Žizel Bundšen. Nakon što su izvori demantovali glasine o njihovoj vezi, oni su viđeni zajedno na zabavi Majkla Rubina u Hemptonsu tog jula.

Tokom zdravice, Kardašijanova je šaljivo primetila da stvari „nikada ne bi funkcionisale“ između njih dvoje – a potom uporedila Brejdija sa svojim očuhom Brusom Dženerom, koji je promenio pol 2015. godine, te se sada predstavlja kao Kejtlin Džener.

„Ali znam da stvari između nas nikad ne bi funkionisale. Bivši sportista, izražene jagodične kosti, vitka kosa – previše me podseća na mog očuha sada.“ Rekla je Kim. „Deluje mi da bi hteo da me svuče, samo da bi mogao da proba moju odeću. Znam da je penzionisanje iz NFL-a verovatno bio težak, ali mislim da je moj očuh odličan primer za tebe. Ona je jedan od najvećih sportista na svetu koji je dokazao da možete postići bilo šta u sledećem poglavlju. Možete postati komentator, ekstremno desni republikanac, ili čak snažna, samouverena žena.“

Trominutni nastup Kardašijan nije bio potpun bez reference na O.J. Simpsona.

„Iskreno, teško mi je da gledam kako te ljudi sprdaju, ali mislim da su dovoljno članovi moje porodice branili bivše fudbalere,“ rekla je, uz osvrt se na svog oca Roberta Kardašijana starijeg, koji je zastupao Simpsona u njegovom medijski ispraćenom suđenju za ubistvo bivše supruge, Nikol Braun Simpson.

Publika je bila na strani Kardašijanove nakon što je iznela šalu na račun O.J.-a, i to samo mesec dana nakon njegove smrti u 76. godini.

„Tako da sam večeras ovde samo da te podržim i proslavim,“ rekla je Kim pre nego što je uporedila Brejdijevu penziju sa raskidom. „Daću ti isti savet koji dajem svim svojim bivšim, srećno znajući da je najbolje iza tebe.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz