Pretraži

Barbi Afrika se vratila na staro: Tiktokerka odustala od „zle Barbi“, pa promenom oduševila fanove (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata influenserka Barbi Afrika odlučila je da odustane od „zla Barbi“ looka i da se vrati na stari imidž po kom je prepoznatljiva.

Barbi Afrika svojim preopznatljivim smislom za humor i zanimljivim sadržajem na Tiktoku, već godinama osvaja našu influens scenu i privlači veliku pažnju pratilaca.

Od kada se se pojavila na našoj influens sceni publika pomno prati dešavnja u njenom životu, a pored specifičnog humora još jedno obeležje poznate influenserke je plava kosa zbog koje ona i podsća na poznatu „Barbi“ lutku.

Premda je plava kosa postala njen prepoznatljivi znak, influenserka je ipak nedavno za potrebe svog spota odlučila da promeni imidž. Naime, pre nekoliko nedelja je fanove iznendio snimak na kom se vidi da je uradila vatreno crvene pramenove koje je isplela u duge pletenice, koji i te kako predstavljaju drastičnu promenu u njenom izgledu.

„Da li ste spremi za zlu Barbi“, napisala je ona u opisu videa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BARBARA MILENKOVIĆ (@barbiafrika)

Iako su mnogi komentarisali da joj novi imidž savršeno odgovara, Barbi je ipak odlučila da se vrati na svoj prepoznatljivi izgled, pa je tako skinula crvene pletenice i ponovo postala stara, plava Barbara koju su svi zavoleli.

„Vaša omiljena plavuša se vratila“, napisala je ona u opisu fotografije gde se vidi njena stara plava boja.

Foto: Instagram printscreen/barbiafrika

Ona je ovim pokazala da je ipak odustala od „zle Barbi“, a fanovi su ostali oduševljeni ovim povrtakom na staro.

Premda liči na poznatu lutku, Barbi ipak nije dobila nadimak po njoj, iako je to mnogima prva asocijacija, pa je nedavno otkrila odakle potiče sada svima poznati nadimak:

„Barbi je zato što se zovem Barbara, a Afrika to je bila neka fora sa prijateljima još pre društvenih mreža i trebalo je da budem upisana tako na fejsu tri meseca, ali su nastavili da me zovu tako i jednostavno ne bih ni znala da izaberem sebi umetničko ime, možda bih bila samo Barbara“, otkrila je tiktokerka u emisiji „Ami G Show“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence