Pretraži

„Cedio sam limunadu, pravio kokice i radio kao kelner“: Nucci progovorio o svojim počecima i iskustvu koje mu je promenilo život

Showbiz
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznati izvođač Nucci progovorio je iskreno o svojim počecima, poslovima koje je radio dok je studirao, kao i o iskustvu koje mu je promenilo život.

Nucci danas važi za jednog od najpoznatijih muzičara na našoj sceni, a naročitu populranost ima među mlađom publikom. Iako ga danas svi znaju kao muzičara koji ređa same hitove, njegovi počeci su ipak bili nešto drugačiji.

Naime, Nucci je svojevremeno dok je bio student, otišao u Ameriku na populrani program „Work and Travel“, gde se oprobao u različitim poslovima koji su kasnije uticali na razvoj njegove karijere, a o iskustvu koje mu je promenilo život govorio je gostujući u emisiji „Balkanskom ulicom“.

„U Ameriku sam otišao zbog fakulteta i to je bio „Work and Travel“ program i savetujem svakome ko ima priliku i mogućnosti da ode tamo, mislim da su sada dosta i te opcije povoljnije, da i ne mora da bude povezano sa finansijama. Meni je pesma „Bebo“ promenila život, ali ja mislim da mi je više Amerkia promenila život“, započeo je on objašnjavnjanje, pa otkrio koje je to poslove obavljao tokom svog boravka u Americi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NUCCI (@nucciovde)


„Ja sam četiri meseca otišao u Njujork, radio sam na Kipu slobode. Prve dve nedelje sam radio u restoranu, a onda sam cedio limunadu i pravio kokice. Radio sam jednu svadbu i jednu selidbu. Na svadbi sam bio kelner, i to mi je bilo iskustvo koje…savet  je ako neko hoće da ode da ne odeš na ona mesta sve blizu, odeš biciklom i vratiš se, mi smo izabrali da to bude veliki grad i da živimo u velikom gradu koji ima, neću da lupim ne znam koliko miliona stanovnika“, nastavio je Nucci o ovom nezaboravnom iskustvu u koje se upustio u društvu prijatelja, a  koje za njega predstavlja tip „moderne vojske“.

„Ti tamo toliko sazriš da je meni to neverovatno. Meni je to kao neka moderna vojska i ja sam taj neki džeparac koji sam zaradio, ja sam to sa Markom uložio u video produkciju, i video produkcija je mene dovela do toga da ja upoznam ljude koji su sada vlasnici „Generacije Zed“, to su sada moji drugari. Mi smo stvorili tu ekipu, a onda su došli Vojaž, Breskvica i cela ta priča do danas eto, ali sve je krenulo od te Amerike“, dodao je reper, pa objasnio zašto je to važno i za njegovu muziku.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NUCCI (@nucciovde)

„Meni nije problem da pričam o tome, ja mislim da je i za muziku koju ja pravim jako važno da sam ja bio i srednjoškolac i student i radnik i video producent, pa sam onda istupio kao javno lice. Znam kako je kad se radi normalan posao, znam kako razmišlja student, i mislim da mi je to doprinelo o svemu što sam danas“, završio je Nucci priču o svom prvom radnom iskustvu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz