Pretraži

ANASTASIJA SPASEVSKA SE VRATILA U IDJSHOW: „San mi se ostvario, Relja je moj IDJCouch“

News
0
Screenshot: Instagram/anastasijaspasevska

Anastasija je i te kako pokazala da ima izvanredne pevačke sposobnosti, zbog kojih je žiri ipak prelomio da vrati ovu talentovanu devojku u takmičenje. Ona nam je oktrila mnogo zanimljivih detalja o svom mentoru, omiljenim regionalnim zvezdama i o tome kako reaguje na konstataciju da liči na Šajlo Džoli Pit.

Kako se trenutno osećaš pred izlazak na scenu?

 – Osećam se prelepo. Zadovoljna sam stajlingom, šminkom i frizurom, odnosno vizuelno je sve kako treba. Svi smo prelepi i jako mi je drago zbog toga. Celokupna organizacija i iskustvo koje sam stekla kroz takmičenje je izvanredno. U maloj količini je prisutna i tenzija među nama takmičarima, ali u suštini sve je kako treba. Koliko ti je bilo teško da se pripremiš za ovaj nastup, s obzirom na to da si se naknadno priključila?

 – Iako sam došla malo kasnije, pripremila sam se dobro. Zahvaljujući radu se sve izgladi.

Kako su reagovali takmičari kada si se vratila i da li si zadovoljna svojim mentorom Reljom Popovićem?

 – Svi učesnici IDJShow-a su me jako lepo dočekali i prihvatili. Mnogi su bili pozitivno nastrojeni prema meni i drago mi je zbog toga. Što se Relje tiče, od samog početka sam želela da radim sa njim i mnogo sam srećna zbog toga. Moj san je bio da mi on bude mentor, a to mi se sada i ostvarilo. 

Da li bi volela da sarađuješ i sa Nikolijom?

 – Naravno, zašto da ne. Cenim i nju i njenu muziku i odličan je umetnik. Kada bih morala da izdvojim njenu omiljenu pesmu, to bi bila "High life", a Reljina bi bila ova nova "Omađijala". Od malo starijih pesama mi je omiljena "Tuga iz porschea". Moram da priznam da je Stefanova izvedba Reljine pesme vrhunska. U poslednje vreme kada slušam "Tugu iz porschea" podseti me na njega.

Kakvu odgovornost osećaš prema sebi i drugima sada kada si se vratila?

 – Ne osećam odgovornost, zato što znam da mi je mesto ovde. Mislim da ni ne treba da osećam, zato što sam ja tu sa razlogom i trudiću se da ispunim očekivanja i publike i Couch-eva. 

Iako si se vrlo mlada prijavila za ovaj show, gledaoci kraj malih ekrana su oduševljeni tvojim vokalnim sposobnostima. Kakav žanr može da očekuje publika od tebe u nastavku takmičenja?

 – Za mesec dana ćete saznati šta vam spremamo. Mogu da otkrijem da verovatno mnogi neće očekivati ovakvu pesmu i numera će biti baš neobična. 

Ko je od pevača sa regionalne scene tvoj uzor?

 – Pored Relje i Nikolije, tu su još mnogi. Senidah, Sara Jo, Elena Kitić, Zoi. Moram da istaknem i da baš volim Jelenu Karleušu, a pesme Anastasije Ražnatović mi jako dobro leže, pa sam ih zato odabrala. Pored IDJCouch-eva, kada bih  morala da biram sa domaće javne scene čiji komentar bih volela da čujem, to bi definitivno bila Senidah.

Šta ova vrsta posla pozitivno donosi mladim ljudima, a šta negativno?

 – Pozitivno lično za mene je što upoznajem nove ljude i stvaram nova poznanstva. Volim stage i sve što ovaj posao donosi, budi u meni lepe emocije. Ima mnogo negativnih stvari, o kojima ne volim da pričam, ali imam ogomnu volju da se bavim mzikom, tako da neću da obraćam pažnju na to. 

Kako reaguješ na konstataciju Wajwai-ja da ličiš na ćerku Anđeline Džoli i Breda Pita?

 – Iskreno baš mi je milo zbog toga i mislim da je to ogroman kompliment. Ljudi me često po tome prepoznju. Mama kada me pozove na telefon kaže mi "Pozdravi Anđelinu, gde joj je Bred?", tako da moram da priznam da mi se baš dopada.

Sa kojim takmičarima se najviše slažeš, odnosno čija energija ti najviše prija?

 – Najbliža sam sa takmičarima sa kojima živim i sa njima prvodim najviše vremena. To su blizanci, Severin, Ljupka, Ermina i Emel, stvarno su sjajni. 

Ukoliko vas zanima da vidite Anastasijin prvi nastup po povratku u takmičenje, pesme koje je odabrala, stajling i komentare stručnog žirja, gledajte narednu epizodu IDJShow-a u nedelju u 20 časova na IDJTV-u i na Jutjub kanalu IDJVideos.TV.

  

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News