Pretraži

„Želela bih da bude dečak“: Luna Đogani progovorila o proširenju porodice, otkrila da li ona i Marko planiraju treće dete

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Influenserka Luna Đogani progovorila je iskreno o proširenju porodice, pa otkrila kako se Marko Miljković snalazi u ulozi tate.

Luna se sinoć našla na otvaranju nove radnje influenserke Ane Rajković, a kako se radi o prodavnici dečije obuće, ona je došla u društvu svoje dve ćerkice i mame Anabele.

S obzirom na to da je Ana u drugom stanju i da očekuje treće dete i to ćerkicu, Luna je otkrila da li ona i njen suprug Marko planiraju proširenje porodice, kao i da li bi ona sama volela da se ostvari u ulozi mame po treći put.

„Za sada ne. Zaista ne, imam dvoje male dece, nije ni poenta imati ih i ne biti posvećen i biti lud i nervozan. Zaista je jako teško odgajati dete, tako da želim da se posvetim njima i da njih izvedem na pravi put, a Bože moj imam 28 godina, ako je suđeno da imam treće dete, imaću ga i za 5,6,7,8 godina tako da za sada ne“, istakla je ona za „Blic“.

Poznato je da Ana ima dva dečaka, te da sad očekuje devojčicu, dok Luna ima dve ćerkice, pa je sada otkrila šta bi volela da dobije ukoliko u budućnosti ponovo zatrudni.

„Pa dobro, meni je iskreno samo da je živo i zdravo. Naravno da kad bih želela treće, želela bih da bude dečak pošto već imam dve ćerke, ali se ne bih žalila ni za još jednu devojčicu.“

luna đogani, marko miljković
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Influenserka je progovorila i o odnosu sa Markom, te priznala koliko je on uključen u porodični život, kao i kako dele kućne poslove.

„Naravno učestvuje u odgajanju svoje dece. Jako je dobar otac, posvećen. Ja sam u kuhinji kad moram, ja i kuhinja smo dva različita sveta. Naravno kad moram, zbog dece, kuvam, ali nisam baš fan kuhinje i ne volim da budem tu. Spremam 3 sata, onda sudovi budu do plafona, pa posle peri, ali moram šta ću. Marko je zato odličan kuvar“, priznala je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz