Pretraži

„Marš bre“: Marija Šerifović burnom reakcijom jasno pokazala šta misli o drugom polufinalu Evrovizije

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Marija Šerifović oglasila se na svom „X“ (Tviter) profilu u toku druge polufinalne večeri Evrovizije.

Poznato je da je Marija naša jedina predstavnica koja je poznato muzičko takmičenje uspela da dovede u Srbiju nakon pobede 2007. godine sa numerom „Molitva“.

Marija je veliki ljubitelj ovog takmičenja, a još od svoje pobede neprestano je pružala podršku našim predstavnicima i često im davala savete pred izlazak na veliku scenu. Ništa manje uključena nije bila ni ove godine kada se radi o mladoj pevačici Teya Dori.

Pevačica se ove godine našla i kao deo stručnog žirija na PZE i kao jednog od svojih favorita izdvojila je upravo Teya Doru koja je naposletku i odnela pobedu sa pesmom „Ramonda“. U prvoj polufinalnoj večeri, Marija je pozvala sve pratioce da glasaju, a nakon Teya Dorinog prolaska nije mogla da sakrije svoju sreću.

Ipak, Šerifovićka nije bila toliko zadovoljna drugim polufinalom. Poznata po svom britkom jeziku i mišljenjenima koje se ne libi da podeli javno na društvenim mrežama, ona je svoje nezadovoljstvo odlučila da pokaže na mreži „X“.

Jednom rečenicom ona je sumirala svoje mišljenje i kratko napisala „Ma more marš bre“, ne navodeći tačno šta je ili koji nastup izrevoltirao.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz