Pretraži

Hejli Biber je trudna! Poznati par nakon meseci spekulisanja o njihovom odnosu potvrdio najlepše vesti

News
0
Džastin i Hejli Biber, Foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Džastin Biber i njegova supruga Hejli Biber očekuju svoje prvo dete!

O odnosu popularnog para spekuliše se od njihovog iznenadnog venčanja 2018. godine, a tokom godina susreli su se sa brojnim nagađanjima i negativnim komentarima, a iskrenost njihovog braka konstantno je bila pod znakom pitanja upravo zbog činjenice da se par nakon gotovo šest godina braka još nije ostvario u ulozi roditelja.

U poslednjih nekoliko meseci tračevi su postali glasniji nego ikada, te se između ostalog na mrežama spekulisalo o Hejlinom neverstvu, privremenom razdvajanju para, kao i navodnom zahtevu za razvod koji je Hejli podnela.

Međutim u poslednjih nekoliko nedelja, tračevi su krenuli u drugom smeru, a fanovi su počeli da tvrde da je vlasnica „Rhode“ brenda u drugom stanju.

Par smo retko imali priliku da vidimo u javnosti, a pri svakom pojavljivanju Džastinova supruga je nosila oversized dukserice, majice i jakne.

Sada, nakon svih nagađanja, par je jednim emotivnim postom potvrdio da će uskoro poželeti dobrodošlicu novom članu porodice. Hejli i Džastin su obnovili svoje zavete na privatnoj ceremoniji u prirodi, prilikom čega je Hejli ponela dugu, usku čipkastu haljinu u kojoj se isticao njen trudnički stomak.

Na fotografija se može videti i pevač koji slika svoju suprugu i nežno grli njen stomak. Njihovi postovi su za samo nekoliko sati prikupili nekoliko miliona lajkova, a usledile su i brojne čestitke kako njihovih fanova, tako i najbližih prijatelja među kojima su se našli i Điđi Hadid, Gal Gadot, Kim Kardašijan, Kendal Džener, Kajli Džener, Kris Džener, Demi Lovato i mnogi drugi.

Kako je naveo izvor za „People“, Džastin je veoma uzbuđen zbog nove uloge koja ga očekuje, a par je već krenuo sa dekoracijom sobe i navodno su već izabrali i ime.

„Oni će biti neverovatni roditelji i Džastin planira da u potpunosti bude uključen u sve. On je veoma uzbuđen i njih dvoje ne mogu da dočekaju da upoznaju bebu. Već su izabrali ime za koje oni misle da je savršeno i počeli su sa uređenjem sobe za bebu u njihovoj vili na Beverli Hilsu. Takođe su jako zaštitnički nastrojeni prema bebi od trenutka kada su saznali za trudnoću. Bilo im je jako važno da sačuvaju lepe vesti i da što duže uživaju u ovom periodu pre nego što objave javnosti“, naveo je izvor.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News