Pretraži

Svi detalji finala Evrovizije: Teya Dora će u finalnoj večeri nastupati pod ovim rednim brojem! (FOTO)

Showbiz
0
Credit: Jessica Gow/TT / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sinoć je održano drugo polufinalno veče Evrovizije, a nakon proglašenja drugih deset finalista, objavljen je i konačni raspored nastupa u finalnoj večeri.

Finale Evrovizije održaće se u subotu, 11.maja, a u njemu ćemo imati priliku da vidimo 26 veličanstvenih nastupa, od kojih su 20 izabrani u prvoj i drugoj polufinalnoj večeri, dok preostalih 6 ima direktan prolaz u finale.

Nakon druge polufinalne večeri i skandala koji je zasenio sve nastupe, organizacija Evrovizije je podelila konačan spisak finalista i redni broj pod kojim će nastupati.

S obzirom na to da je naša predstavnica Teya Dora nakon prolaska u prvoj polufinalnoj večeri dobila ljubičastu boju koja označava da će njen redni broj biti izbor producenata, ona nije znala sve do sinoć da li će se naći u prvoj ili drugoj polovini večeri, a dobila je – zlatnu sredinu.

Teya Dora će sa svojom numerom „Ramonda“ nastupiti pod rednim brojem 16.

Trenutno za jednog od favorita važi predstavnik Hrvatske Baby Lasagna, koji je prvi na kladionicama, dok ga u stopu prati predstavnik Švajcarske Nemo. Naša predstavnica trenutno zauzima 23. mesto na kladionicama.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz