Pretraži

Sitničav potez Selene Gomez nakon objave o trudnoći Hejli Biber izazvao buru na mrežama (FOTO)

Showbiz
0
Credit: Marion Curtis/StarPix / Shutterstock Editorial / Profimedia Credit: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon najlepših vesti koje su stigle iz doma Biberovih, fanovi se pitaju šta radi i kako se oseća pevačica i glumica Selena Gomez.

Veći deo Džastinove, ali i Selenine karijere obeležio je njihov odnos. Poznato je da se ovaj par zabavljao od kraja 2010. godine, te da je nakon prvog raskida 2012. godine njihov odnos prošao kroz brojne turbulencije, kao i da su se stalno vraćali jedno drugom, ali i zabavljali sa drugim ljudima.

Džastin je vezu sa Hejli, tada Boldvin, započeo 2014. godine, ali je i njihov odnos prošao kroz brojne turbulencije. Selena i pevač su tačku na svoj odnos stavili u martu 2018. godine, da bi Džastin oženio Hejli u septembru iste godine.

Zbog ovakvog odnosa, Hejli se neretko nalazila na meti napada i negativnih komentara fanova veze Džastina i Selene, a više puta joj je i zapraćeno, zbog čega su Selena i ona odlučile da stave tačku na ovo sajber nasilje zajedničkom fotografijom 2022. godine.

Međutim, stvari su se obrnule, te su mnogi korisnici društvenih mreža sada ubeđeni da Gomezova svojim postupcima, klipovima i komentarima indirektno pecka Biberove.

Nakon što su Hejli i Džastin juče podelili lepe vesti da će se po prvi put ostvariti u ulozi roditelja, fanovi su pohrlili na Selenin profil kako bi videli da li je vlasnica „Rare beauty“ brenda imala neku reakciju. I mnogi nisu ostali razočarani.

Poznato je da Selena već neko vreme uživa u vezi sa muzičkim producentom Benijem Blankom, sa kojim je obelodanila vezu u decembru 2023. godine, iako se o njihovom odnosu spekulisalo još od leta prošle godine.

Samo dva sata nakon objave Džastina i Hejli, Selena na svoj Instagram stori objavila fotku kako se drži za ruke sa Benijem, a posebnu pažnju je privukao veliki prsten sa dijamantima. Iako je prsten ponela na kažiprstu, mnogi se pitaju da li je ovaj ekstravagantni poklon od njenog izabranika, kao i da li nagoveštava sledeći veliki korak u njihovog vezi.

Drugi su pak komentarisali da je Selena pomenutu fotografiju objavila kako bi pokazala kako je i ona srećna na ljubavnom polju, te da ne mari za Biberove i njihovu prinovu, što su mnogi protumačili kao sitničav potez.

Foto: Instagram printscreen/selenagomez

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz