Pretraži

Ovaj detalj o njemu je malo ko znao! Popularni influenser otkrio odakle potiče i gde je proveo detinjstvo (VIDEO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Photo: Marija Mladjen/ATAImages

Poznati influenser Lazar Filipović otkrio je detalje o svom životu koji je malo ko znao, pa se prisetio detinjstva u rodnom kraju.

Jedan od naših najpoznatijih tiktokera Lazar Filipović popularnost je stekao svojim savetima vezanim za učenje, negu, kao i za održavanje psihičkog stanja. On na svom profilu priča iskreno o brojnim temama, te je zahvaljujući tome stekao vernu bazu pratilaca.

Osim saveta koje daje influenser neretko priča i o svom privatnom životu, o studijama, prijateljima i borbama kroz koje prolazi. Uprkos tome, jedan detalj o Lazaru je malo ko znao, a to je njegovo poreklo.

On je sada naime na Tiktoku snimio video u kom se prisetio svog detinjstva, pa je otkrio odakle dolazi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LAZAR FILIPOVIC (@lazarfilipovicc)

„Nisam bio na Kosovu preko 5 godina i mnogo mi nedostaju kućice na drvetu koje smo tamo pravili. Letnje raspuste sam uglavnom provodio na Kosovu i po 2-3 meseca smo znali da ostanemo i pomažemo babi i dedi oko nekih sezonskih poslova. Tata bi odveo mene, sestru i brata na jedno od naših porodičnih imanja i tamo bismo pravili kućice na drvetu“, ispričao je on, pa dodao:

„Baba spakuje neku hranu, mi prostremo ćebe i jedemo u prirodi dok gradimo kućice na drvetu. Jako romantično. Poslednji put sam bio 2019. i nakon toga se desila korona, moj prijemni za faks, početak fakulteta, odselio sam se. Nekako mi se ceo život ubrzao i nikako da stignem sa odem“, istakao je Lazar.

„I dalje pokušavam da podmirim tu potrebu za prirodom, ali u Beogradu nema takvog mesta kao što su ta imanja na Kosovu, tako da mi ostaje da se nadam da ću što pre stići opet da odem tamo“, završio je on, a u opisu videa je napisao:

– Napad nostalgije danas.

 

@lazar.filipovicnapad nostalgije danas♬ Little Things – Adrian Berenguer

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence