Pretraži

Srbija je prošla u finale Evrovizije! Teya Dora nije mogla da sakrije sreću, a ovo su prvih 10 finalista muzičkog takmičenja (FOTO)

Showbiz
0

Prvo polufinalno veče Evrovizije privedeno je kraju, a Srbija je prva prošla u finale!

Nakon što smo imali priliku da čujemo 15 numera koje su se borile za prolazak u finale, kao i Nemačku, Ujedinjeno Kraljevstvo i Švedsku koje direktno idu dalje, glasovima publike je odlučeno kojih 10 država će se takmičiti 11. maja.

Nakon što su prebrojani glasovi, voditeljke su objavile ko je prvi prošao u veliko finale, a radi se upravo o našoj predstavici – Teya Dori!

Iako je u pitanju bio nasumični izbor, ova objava je dočekana sa velikim oduševljenjem naše delegacije, a mlada pevačica je sa ushićenjem primila ove vesti, dok je publika njen plasman ispratila gromoglasnim aplauzom.

Foto: Youtube printscreen/Eurovision Song Contest

Jedna od prvih koja je čestitala Teya Dori bila je Konstrakta koja je predstavljala našu zemlju 2022. godine, a koja se trenutno nalazi u Malmeu sa srpskom delegacijom.

Ostalih devet zemalja koje su se plasirale u finale i čije ćemo nastupe imati priliku da vidimo 11. maja su – Portugal, Slovenija, Ukrajina, Litvanija, Finska, Kipar, Hrvatska, Irska i Luksemburg.

Drugo polufinalno veče nas očekuje 9. maja sa 15 drugih predstavnika.

Foto: Youtube printscreen/Eurovision Song Contest

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz