Pretraži

Isplivao nikad viđeni snimak star 15 godina: Desingerica pokazao kako GLUMI, a evo kako je izgledao tokom srednjoškolskih dana (VIDEO)

News
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nedavno su se na internetu pojavile fotografije i snimci Dragomira Despića poznatijeg kao Desingerica kada je bio mlađi i razlika je primetna, a zbog jednog snimka uspeo je da nasmeje korisnike Tiktoka.

Popularni reper Desingerica ne prestaje da privlači pažnju javnosti svojim postupcima i pesmama, pa je očigledno da mu pravljenje šoua ide od ruke.

Od kada se pojavio na sceni Desingerica ne prestaje da privlači pažnju, a neosporna činjenica je to da svaku pesmu koju objavi postane veliki hit za veoma kratko vreme.

Ono što je malo poznato javnosti jeste kako je Desingerica nekada izgledao. Nedavno je na Tiktoku osvanuo snimak Desingerice od pre nekoliko godina gde se može primetiti da izgleda drugačije nego sada.

Naime, na Tiktoku se može naći Desingericin snimak iz srednje škole gde je sa drugarima usnimio klip u kom glume. Iako je snimljeno 2009. godine video se sada našao na internetu i zasmejao je mnoge njegove pratioce.

@stefan_drlja Vanzemaljac bajo! #fyp #foryoupage #foryou #desingerica #testera #2009 #viral #hyzbca ♬ original sound – Stefan_Drlja

Video broji skoro pola miliona pregleda, a komentari njegovih fanova su se samo nizali.

“Brda talentovan lik“, “On je hit“, “Oduvek je bio smešan“, bili su samo neki od komentara ispod Tiktok videa.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News