Pretraži

„Nikada nećemo ispričati šta se tačno desilo“: Teodora otkrila nepoznate detalje o početku veze Reljom, pa priznala da je mesecima bio BLOKIRAN

Showbiz
0
Photo: M.M./ATAImages

Poznata tiktokerka i pevačica u usponu, Teodora Popovska gostovala je u jednom podkastu, a tom prilikom otkrila je kako je protekao njen prvi dejt sa pozantim izvođačem Reljom Torinom.

Mlada pevačica u usponu Teodora Popovska već duže vreme uživa u ljubavi sa svojim dečkom Reljom Torinom, koji je jedan od osnivača Generacije Zed.

Ovaj par je već duže vreme u vezi, a pre izvesnog vremena su otpočeli i zajednički život, međutim kako je nedavno istakla, Teodora nije spremna za neki veći korak zbog svojih godina.

Na početku njihovog odnosa oni su privlačili veliku pažnju javnosti najviše zbog razlike u godinama, naime reper je 7 godina stariji od svoje izabranice što je izazivalo brojne komentare na mrežama, a par se neretko šalio na ovaj račun.

Uprkos svemu, njihova veza je postajala sve jača, a sada je Teodora gostujući u podkastu „Panama“, kod influensera Luke Bojovića otkrila detaje njihove veze, pa objasnila kako je izgledao njihov prvi sastanak.

teodora popovska, relja torino
Foto: Instagram printscreen/relja_torinno

„Mi smo se našli kod „Konja“ i kao dogovorili smo se da idemo u neki kafić i ja sam toliko imala tremu, ja sam se toliko tresla, ja to tebi ne mogu da objasnim“, započela je Teodora, pa objasnila:

„I ja sedim tresem se i Relja kao ‘Je li ti hladno’ i ja ‘Mhm“, nije mi dobro i dolazi konobar i kao ‘Šta pijete? ‘ i on kao ‘Ja ću pivo. A ti? ‘ i ja ovako ‘I ja isto’, ne znam zašto sam to rekla i samo nam je konobar doneo dva piva, ja sam uzela dva guca mog piva i kao to je to“, otkrila je ona, pa priznala da li je su se „smuvali“ na tom prvom dejtu.

„Ne, ne. Nismo se ni poljubili. Samo smo otišli kući i posle nekog vremena otišli smo kao na drugi dejt. Na drugom dejtu smo se poljubili na Kalemegdanu. Pa to ti je ‘Sava i Dunav’, pošto je Relja pisao, to je ta naša priča kao bukvalno sve što se desilo, ušće Save i Dunava, Kalemegdan i onda je on to napravio po tome“, otkrila je ona, objasnivši da se radi o pesmi „Sava i Dunav“ koju pevaju Breskvica i Heni.

„Nas dvoje nikada nismo pričali, niti ćemo ispričati šta se kao tačno desilo, ali iste te noći mi smo se poljubili i posvađali smo se i šest meseci se nismo čuli i on je meni bio blokiran.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by R’ (@relja_torinno)

„Nekako mnoge stvari su se tu izdešavale i nekako samo u tom trenutku to nije bilo to. To sad, ta stvar koja se desila tada, sada se nikako ne bi tako odigralo. Ja sam u tom trenutku, kažem ti imala 16 godina i meni uopšte ništa nije bilo jasno šta se dešava i neke stvari u međuljudskim odnosima su sasvim normalne kad si malo stariji, ali ti kada imaš 16 godina ti očekuješ da će on tebe odmah da ženi, da ćete vi živeti srećno zajedno i da ćete imati porodicu i dva psa i nije ti jasno da to zapravo ide polako. I onda sam ja tu kao prezupčila u svojoj glavi, kao ne, okej on neće ništa sa mnom, on mene ne voli i samo sam otišla od njega i on se plašio da pokuša da me zadrži zbog mojih godina, jer je on imao nešto kao ‘ne mogu, ima 16 godina’, jer ono baš se igralo sa glavom i meni i njemu i ja sam samo presekla i bila u fazonu ‘Okej, ako tebi treba toliko, važi super ‘ i ja sam bila ta koja ga je blokirala“, bila je iskrena ona, pa priznala da se on nakon šest meseci javio na Tiktoku.

„Do trećeg dejta dolazi jer se on meni javlja na Tiktoku, mi se kao dopisujemo, ali ja sve vreme, pošto sam napravila u svojoj glavi teoriju da se on zapravo šali sa mnom. Da je sve ovo naše dopisivanje, crna haljina, da je njemu bilo dosadno, da se igrao sa mnom i ja sam u tom momentu u fazonu ‘na postoji’ i jedva me kao pridobije da izađemo na treći dejt„, otkrila je Teodora, pa opisala kako je protekao treći dejt.

Izađemo mi na treći dejt, ali ja i dalje imam 16 godina, bila je to duga godina, ali sam ja već kao malo starija, uskoro punim 17. I koliko god je to malo sa 16 na 17 u tom momentu ti se mnoge stvari menjaju u tom trenutku se najviše i menjaš. Ja sam tada već shvatila neke stvari, skroz sam drugačije videla Relju nego što sam ga ranije gledala, možda ga nisam više toliko idealizovala, nekako sam shavtila te neke stvari u međuljudskim odnosima i nekako tada smo se smuvali i tu smo i dan danas“, završila je Popovska priču o svjim prvim viđanjima sa Reljom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz