Pretraži

Lazar Filipović progovorio o pitanju koje muči većinu mladih: Šta posle srednje škole?!

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
lazar filipović
Foto: Instagram printscreen/lazarfilipovicc

Poznati influenser Lazar Filipović progovorio je o pitanju koje muči mnogo mladih ljudi koji se nalaze na prelazu između srednje škole i fakulteta.

Lazar Filipović neretko na svom profilu deli saveta korisne za mlađu populaciju. Upravo takvim sadržajem on je na svoj profil na Tiktoku privukao preko 500 hiljada pratilaca. Njegovi saveti uglavnom nailaze na gomilu pozitivnih komentara, naročito s obzirom na njegovu iskrenost, a sada je Lazar progovorio o pitanju vezanom za odabir „pravog“ fakulteta.

Naime, Lazar redovno kači videe gde spominje svoj fakultet, a sada je otkrio šta on to studira i koja je bila njegova prvobitna želja za upis.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LAZAR FILIPOVIC (@lazarfilipovicc)

– Ja ne znam dva broja da saberem, ali sam spremao matematiku da bih upisao FON. Pre tri godine u ovo vreme krenuo sam da spremam prijemni, „uzjahao“ taj talas da upišem nešto perspektivno i FON se činio kao dobro, ali dva meseca pripreme su pala u vodu kada sam shavtio da uopšte ne želim da studiram to – istako je on, pa dodao:

– U tom momentu je već bio maj, bilo je prekasno, ja nisam imao pojma šta ću sa sobom, da li da pauziram godinu, da li da nastavljam, da upišem bilo šta, ali iver ne pada daleko od klade i na kraju sam se vratio nekoj mojoj prvoj želji, a to je da upišem neku vrstu produkcije. Uvek su me zanimali mediji i tako sam našao smer koji se zove „Primenjeni mediji i kreiranje sadržaja“ i to je bukvalno nešto najpribližnije onome što ja sada radim – nadovezo se on.

– U poslednje vreme planiram da svoje znanje nadogradim negde u inostranstvu, ali videćemo. Svakako ću vas obavestiti.

 

@lazar.filipovicšta upisujete? (ili je to zabranjeno pitanje ahahahah)♬ Little Things – Adrian Berenguer

Ovim je on pokrenuo pitanje koje zanima mnoge mlade ljude i koje ih muči kada upisuju fakultet, a to je da li se odlučiti za nešto „perspektivno“ ili ipak „pratiti srce“.

Ovaj Tiktok video je privukao veliku pažnju mladih koji su pokazali da im je ova tema veoma zanimljiva.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence