Pretraži

“Svaki njen uspeh gledam kao svoj“: Vojaž progovorio o sportskim postignućima svoje devojke, pa se dotakao i planova za budućnost

News
1
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Vojaž je u jednom od svojih nedavnih gostovanja pričao o svojim planovima za budućnost, a tom prilikom progovorio je o odnosu sa svojom izabranicom Tamarom, ali i njenim uspesima u karijeri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

Poznati reper ne prestaje sa obaranjem muzičkih rekorda na našoj sceni, a svakim novim projektom svoju muzičku karijeru podigne na viši nivo.

Vojaž je nedavno najavio svoj prvi studijski album koji će sudeći po komentarima biti omiljeni među njegovom publikom.

Nije strano ni sada da Mihajlo ima najviše slušalaca na Spotifaju u odnosu na druge zvezde sa naših prostora, pa njegov broj mesečnih slušalaca je brojka od čak 1,3 miliona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

Mihajlo je sada tokom gostovanja u jednoj emisiji otkrio svoje planove za budućnost, a dotakao se i sportskog uspeha svoje devojke Tamare Kujačić.

Naime, njegova devojka je pre samo par dana odabrana za najboljeg golmana lige u rukometu, a Mihajlo je bez oklevanja podelio informacije o njenom uspehu.

-Moja devojka je rukometašica, igra u Norveškoj. Stvarno je mega talentovana i jako sam srećan što je sebe pronašla u nečemu. Nije devojka koju samo zanima da se lepo našminka i lepo sredi, već ima neki cilj, ima nešto čime se već jako dugo bavi i u čemu je jako dobra. Svaki njen uspeh gledam kao svoj uspeh, a i ona svaki moj uspeh gleda kao njen- ispričao je Vojaž tokom gostovanja u emisiji na televiziji B92.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

Vojaž uživa u ljubavi sa Tamarom već nešto više od šest meseci, a sudeći po tome kako pričaju jedno o drugom, njihov ljubavni odnos svakog dana sve više cveta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

Pored toga Mihajlo je ovom prilikom otkrio da bi voleo da snimi film o svom životu, otkrivši, do sada mnogima nepoznatu informaciju, da studira audio – vizualnu produkciju, koju je zbog muzičke karijere privremeno ostavio po strani.

Iako mu je muzička karijera primarna, on se oprobao i kao glumac u seriji “U klinču“, a kako on kaže to mu je donelo veliko iskustvo i voleo bi da se opet nađe na filmskom platnu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

Prisetimo se, Mihajlo je bio gost poznatom dizajneru Majku Amiriju na njegovoj “Amiri“ reviji gde je rame uz rame bio sa velikim zvezdama, a kako je i sam istakao da je to velika čast za njega, jer niko od naših javnih ličnosti sa muzičke scene do sada još nije imao takvu priliku.

Na reviji se našao u prvom redu pored poznatog svetskog repera Kid Kudija, a kako Vojaž ističe vratio se u Srbiju sa bitnim kontaktima sa svetske javne scene.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News