Pretraži

OVAKO JE BRESKVICA NEKADA IZGLEDALA! Pevačicin brat podelio fotku iz detinjstva, pa komentarom nasmejao sve (FOTO)

News
1
breskvica
Foto: Instagram printscreen/brrrreskvica

Breskvičin brat je na svom Instagram profilu podelio njihovu zajedničku fotografiju iz detinjstva, a komentari oduševljenih fanova samo su se nizali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

Iako je česta tema medija, Anđela uspešno čuva svoj privatan život od očiju javnosti, te mnogi njeni fanovi ne znaju detalje iz njenog života.

Breskvica na svom Instagram profilu neretko objavljuje fotografije svojih ljubimaca i automobila, ali ne i svog partnera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

Njenim pratiocima je poznato da je ona nakon duge i medijski ispraćene veze sa Mihajlom Veruovićem poznatijim kao Vojaž, uplovila u vezu sa svojim sadašnjim dečkom kojeg očigledno jako dobro krije od objektiva i znatiželjnih pogleda, jer se vrlo malo detalja zna o njemu.

Pored fotografija automobila i ljubimaca, ponekada se na njenom profilu nađu i fotografije sa njenim bratom Matejom, koji je nedavno bio i jedan od glumaca u njenom spotu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 1811 ♏️ (@_mateja.ignjatovic_)

Ono što je svima zapalo za oko jeste to da Mateja na svom profilu ima dosta fotografija sa Anđelom, a jedna od njih je iz perioda kada su bili mali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 1811 ♏️ (@_mateja.ignjatovic_)

“Mali i glupi“ napisao je Anđelin brat na njihovoj zajedničkoj fotografiji iz detinjstva, a komentari oduševljenih fanova ne prestaju da se nižu.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News