Pretraži

“Što se mene tiče ostani zauvek“: Vojaževa majka se javno obratila njegovoj devojci Tamari, snimak otkriva sve o njihovom odnosu

Showbiz
1
voyage
Foto: Instagram printscreen/voyage.mp3

Majka poznatog repera Vojaža uputila je emotivnu poruku njegovoj devojci Tamari Kujačić, koja je, po svemu sudeći Mihajlova velika ljubav, ali i podrška.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

Vojaž i Tamara su već  duže  vreme u emotivnom odnosu i sudeći po njegovim, a i njenim objavama, ovaj mladi par zasigurno uživa u ljubavi.

Iako su razdvojeni, jer lepa Tamara živi u Norveškoj, oni uspevaju da održe svoj odnos na daljinu, te vrlo često putuju zajedno po evropskim gradovima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♡ TAMARA KUJACIC (@tamarakujacic)

Osim što je Vojaž vrlo aktivan na društvenim mrežama i članovi njegove porodice vrlo rado koriste Instagram i iznenađuju njegove najvatrenije fanove fotografijama koje do sada nisu videli.

Ovog puta Mihajlova majka Žana je na svom Instagram profilu objavila snimak koji niko nije očekivao.

Ona je objavila video sa Vojaževom devojkom Tamarom, a opisom je raznežila mnoge.

Foto:Printscreen/Instagram:zveruovic

-Što se mene tiče ostani zauvek- napisala je Žana na video snimku sa Tamarom, dok je u pozadini išla Vojaževa pesma “Svrati“.

U pozadini video snimka se vidi beogradski aerodrom, pa ako je sudeći po snimku, Žana je došla na aerodrom da bi ispratila Mihajlovu lepšu polovinu.

Prisetimo se, Vojaž je najavio svoj novi album nedavno, a po svim znakovima koje imamo, izgleda da je datum objavljivanja albuma nikad bliži.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz