Pretraži

Zbog Vojaža GORI Spotifaj! Dok priprema svoj prvi album, novi rekordi se samo nižu

News
1
Foto: Instagram printscreen/voyage.mp3

Dok željno iščekujemo Vojažev prvi studijski album, on ne prestaje sa osvajanjem trendinga i milionskim pregledima, što neosporno dokazuje da će novim albumom osigurati sebi sam vrh trending listi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

Mladi muzičar koji već sada uveliko puni klubove, najavio je nedavno svoj prvi studijski album koji će uskoro ugledati svetlost dana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

Mihajlo je vrlo aktivan na svojim društvenim mrežama, pa neretko komunicira i sa svojim pratiocima na svom Instagram profilu, a nedavno je napravio i svoj broadcast kanal gde svojim najvernijim pratiocima daje ekskluzivne informacije iz svog života.

Nije strano da Vojaž obara rekorde i da su milioni njegova svakodnevnica, što dokazuje i činjenica da je na Spotifaju prešao vrtoglavu cifru od 1,3 miliona mesečnih slušalaca.

Foto:Printscreen/Spotify:voyage

Kada malo bolje pogledamo i njegov Spotifaj možemo videti da Vojaž nema apsolutno nijednu pesmu koja ima manje od milion pregleda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

Vojaž se može pohvaliti i time da se našao 33. na listi najslušanijih izvođača na svetu po broju pregleda na Jutjub platformi, te se tada Mihajlo pozicionirao rame uz rame sa svetskim zvezdama poput Ariane Grande, Majli Sajrus i mnogi drugi.

Prisetimo se, pre nešto više od 3 meseca Mihajlo je počeo sa najavljivanjem svog novog albuma i to na nesvakidašnji način.

Foto: Instagram printscreen/voyage.mp3

On se tada fotografisao na terasi apartmana, a sa novčanicama ispred sebe sastavio reč “Album“.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News