Pretraži

Sada je zvanično! Voyage podelio uzbudljive vesti sa fanovima, mreže bruje o sledećem koraku popularnog repera (FOTO)

Showbiz
0
voyage
Foto: Instagram printscreen/voyage.mp3

Popularni reper Voyage iznenadio je svoje fanove dugoočekivanom objavom!

Voyage već godinama uspešno gradi svoju karijeru i polako, ali sigurno se penje lestvicama sve većeg uspeha. U prilog tome govore njegovi milionski pregledi na svakoj pesmi koju izbaci i posećenost njegovih koncerata i nastupa, kao i baza njegovih fanova koja je veća iz dana u dan.

Pratioci njegovog rada sa nestrpljenjem iščekuju album koji reper najavljuje već neko vreme, a sada se čini da je čekanju došao kraj.

Voyaga je naime na svom Instagramu podelio uzbuljive vesti koje su pokrenule lavinu komentara, a to je da je njego album konačno gotov!

„Album je zvanično snimljen“, napisao je on.

voyage
Foto: Instagram printscreen/voyage.mp3

Što se tiče pesama, reper je više puta govorio o numerama koje će se naći na albumu, a fanovi su podeljeni, te neki imaju veću želju da ga vide u osećajnim baladama koje su obeležile početak njegove karijere, dok su drugi više za tvrđi fazon kom je Mihajlo više naklonjen u poslednje vreme.

Pored toga mnogi se nadaju i internacionalnim saradnjama koje je izvođač najavljivao, od kojih je neke i uspeo da ostvari do sada.

Podsetimo, mladi reper već neko vreme obara sve rekorde slušanosti na Jutjubu, ali i na Spotifaju. Na ovoj striming platformi nijedna njegova numera nema ispod milion pregleda, a nedavno je prešao neverovatnu cifru od 1,3 miliona mesečnih slušalaca.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz