Pretraži

Desingerica, Voyage, Zera, Nucci…: Njihova prava imena malo ko zna, a evo kako su nastali nadimci koji su ih proslavili

Showbiz
0
Foto: Instagram

Dosta poznatih ličnosti se predstavlja pod svojim umetničkim imenom kako ih publika i pamti, te su zbog toga postali upečatljivi i zanimljivi svojim fanovima.

Nastupanje pod nadimkom datira još od davnih dana, a postojalo je na svetskoj sceni kao i kod nas. Iako se neki pitaju zašto se pevači ne bi predstavljali svojim pravim imenom, nadimak je pravi džekpot za izdvajanje iz mase.

Kod starijih generacija pevača to i nije bilo toliko učestalo, međutim sada kada su mladi izvođači stupi na scenu sve je češće moguće čuti da se oni predstavljaju svojim nadimcima.

Evo kako su nastali nadimci popularnih mladih zvezda sa naše muzičke scene:

Zera

Foto:Printscreen/Instagram:zerazove

Kako je ova mlada i talentovana pevačica jednom prilikom istakla njen nadimak Zera dolazi od njenog prezimena Pezerović, a kako ne bi bilo Zero, ona je umesto slova „o“ stavila „a“ na kraju i danas je svi prepoznaju po njenom jedinstvenom imenu, dok je njeno pravo ime – Marina, malo poznato javnosti.

Nucci

Foto: Instagram printscreen/nucciovde

Igor Panić poznatiji kao Nucci je otkrio jednom prilikom da su ga u periodu školovanja drugari u školi prozvali „Panucci“ zbog prezimena Panić, a on je kako kaže odlučio da izbaci „Pa“, i da ostane samo – Nucci.

Breskvica

breskvica
Foto: Instagram printscreen/brrrreskvica

Anđela Ignjatović javnosti poznatija kao Breskvica otkrila je da je i njen nadimak nastao u toku školskih dana kada joj je drugarica dala nadimak Breskvica i tako je ostalo do danas.

Vuk Mob

vuk mob
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Kako je ovaj popularni reper otkrio, on je sam sebi dao ime „Vuk Mobitel“, nakon čega je skratio nadimak na „Vuk Mob“, dok je njegovo pravo ime Vukadin Gojković.

Voyage

Foto:Printscreen/Instagram:voyage.mp3
Foto:Printscreen/Instagram:voyage.mp3

Kako je Mihajlo i sam istakao jednom prilikom, on je svoju životnu priču pretvorio u svoje ime koje mu je obeležilo karijeru.

-Imao sam neku životnu priču koja me je naterala da sa porodicom odem u Francusku. Moj otac je bio telohranitelj Zorana Đinđića i nakon atentata na njega nije bilo sigurno u Srbiji za nas. Mi smo morali da odemo iz zemlje. Tako da, sam taj put u Francusku me je na neki način izgradio u čoveka kakav sam danas, izgradio mi tvrd karakter. I u to ime sam se nazvao Vojaž, kao „put“, na francuskom – rekao je jednom prilikom.

Desingerica

Dragomir Despić Desingerica
Foto:Printscreen/Instagram:dragomirdespic_design

Dragomir Despić poznatiji kao Desingerica je u par navrata pričao kako je on zapravo dobio svoje, sada vrlo poznato umetničko ime.

Naime, Desingerica se pre muzike bavio tetoviranjem, pa je od reči “Design“koja je išla uz njegovo ime i prezime dodao Desingerica i tako uspeo da postane prepoznatljiv.

Angellina

Foto:Printscreen/Youtube:angellina

Popularna mlada pevačica Anđela Vujović jednom prilikom je otkrila da njeno pravo ime nije Angelina već Anđela Vujović, a kako je istakla njeno umetničko ime se zapravo izgovara Anđelina, a ne Angelina, jer kako kaže mnogi nisu znali to.

Seksi

Foto:Printscreen/Instagram:seksisuperstar

Frontmen grupe “Crni Cerak“ Relja Despotović, poznatiji kao Seksi, otkrio je jednom prilikom da njegov nadimak datira još iz školskih dana. Kako je on naveo društvo ga je zvalo Reksi Seksi, a onda je on odlučio da ostane samo – Seksi.

Lule Pljugica

Foto: Instagram printscreen/lulepljugica

Nekadašnji muzički partner Desingerice je svoj nadimak dobio na jako zanimljiv način što javnosti i nije toliko poznato.

Naime, on je u jednom svom periodu života snimao za Jutjub, a njegov sadržaj je bio ocenjivanje cigareta, te odatle i njegovog nadimka Lule Pljugica.

Njegovo pravo ime je Luka Bijelović.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz