Pretraži

RAME UZ RAME SA SVETSKIM DŽET-SETOM: Voyage sa velikom američkom zvezdom posetio Nedelju mode u Parizu (VIDEO)

Showbiz
1
voyage
Foto: Instagram printscreen/voyage.mp3

Popularni reper Voyage našao se na jednom događaju u inostranstvu rame uz rame sa svetskim zvezdama.

Prethodna godina za mladog repera je definitivno bila značajna zbog internacionalnih saradnji, a njegov duet sa Merom, nemačko-turskim reperom, broji milionske preglede na Jutjubu, te je on odlučio da novu godinu započne u sličnom stilu OAED remixom koji je uradio u saradnji sa grčkim treperima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

Voyage se sada našao i na Nedelji mode u Parizu gde je bio gost američkog dizajnera Majka Amirija na njegovoj reviji. On se našao u prvom redu sa brojnim svetskim zvezdama, među kojima se izdvojio američki pevač i glumac latinoameričkog porekla Nicky Jam, koji je veliko ime u muzičkoj industriji u Americi.

Reper se potom slikao i sa još dvojicom američkih kolega, što je navelo mnoge da se zapitaju da li Voyage sprema nove internacionalne saradnje.

Kako je sam istakao, ovo mu je bio prvi dolazak na Nedelju mode u Parizu, a pored zanimljivog društva u kom se našao za oko je zapao i komplet koji je naš popularni muzičar poneo. Radi se o krem kreaciji pomenutog dizajnera kojoj je Voyage dodao prepoznatljivu kajlu koju je za njega izradio poznati britanski juvelir.

„Prva Nedelja mode u Parizu sa Amirijem. Hvala što si me ugostio“, napisao je reper uz fotografije koje možete pogledati ovde.

Voyage je potom na svom TikToku podelio i kako je izgledalo njegovo celo pojavljivanje na ovoj reviji, kao i upoznavanje sa svetskim muzičkim zvezdama koje su se našle sa njim u prvom redu.

@voyage.808 PARIS FASHION WEEK 🍾 #voyage #fyp #parisfashionweek #amiri ♬ original sound – Voyage

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz