Pretraži

„NE ZNAŠ IZ KOJE SIROTINJE DOLAZIM“: Voyage progovorio o teškom detinjstvu i otkrio kako je odrastao

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Poznato je da je mlada zvezda sin jednog od nekadašnjih telohranitelja pokojnog premijera Zorana Đinđića, Milana Verouvića. Nakon atentata na premijera, njegova porodica je bila prinuđena da pobegne u Francusku radi sopstvene bezbednosti.



Reper je više puta govorio o njegovom odrastanju u Francuskoj, a jednom prilikom je otkrio i da je još tamo osmislio svoje umetničko ime Voyage, što na francuskom znači put.

Ipak, Mihajlo je retko kad govorio o svom finansijskom stanju, ali ga je sada jedan komentar pratioca naveo da progovori i na tu temu.

Naime, on je držao live, u kome mu je neko napisao "Deluješ tako buržujski i nafurano", da bi potom Voyage otkrio da je tokom njegovog odrastanja bilo upravo suprotno.

Da ti znaš iz koje sirotinje ja dolazim vrtelo bi ti se u glavi. Al bez zezanja, baš je sirotinja. Hvala Bogu više nije tako – rekao je reper.

@dragana_26.8 Nije uvek tako lako 💯! #voyage #vojaz #balkantiktok #fürdichpage #zatebe #goviral #balkan #fypシ゚viral #life #hard #fyyyyyyyyyyyyyyyy #balkanfyp #fürdich #viraltiktok #viralvideo #fypシ #global #zatebestrana #viral #fy #jako #balkanci #srbija #bosnia #kroatia #montenegro #yugo ♬ Originalton – dragana_26.8

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz