Pretraži

Nikolija otkrila tajnu vitke linije, pa pokazala casual outfit koji je oličenje udobnosti: Posebnu pažnju privukao je komad od 2800 evra! (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:nikolijaofficial
Foto:Printscreen/Instagram:nikolijaofficial

Poznata pevačica Nikolija Jovanović otkrila je šta se krije iza njene vitke linije, pa pokazala autfit na kom je najveću pažnju privukao jedan komad koji vredi čak 2800 evra!

Nikolija Jovanoić već godinama važi za jednu od najpopulrnijih pevačica na našim prostorima. Ona se može pohvaliti zavidnom karijerom, ali i srećnom porodicom koju je izgradila sa svojim suprugom Reljom Popovićem, sa kojim ima dvoje dece.

Iako se dva puta porađala, Nikolija se takođe može pohvaliti i izvajanom figurom koja predstavlja inspiraciju mnogima i kojom oduzima dah gde god se pojavi. Mnoge devojke bi želele da imaju figuru baš poput njene, a sada je ona otkrila koja je to tajna njenog izgleda.

Naime, premda smo svi svesni da je vežbanje jako bitno, kao i zdrava ishrana, svi imamo momente kada popustimo, pa je tako Nikolija juče na svom Instagramu slikala palčinke koje je pripremila za jelo, pa napisala:

„Možda kada bih prestala da jedem palačinke (svaki dan), bilo bi nešto više od mene u teretani“, navela je ona, pa otkrila tajnu svoje vitke linije.

Foto: Instagram printscreen/nikolijaofficial

„Sreća, pa imam dobru genetiku, što se kaže“, napisala je pevačica.

Foto: Instagram printscreen/nikolijaofficial

Nakon ove usledila je jedna fotografija gde je pevačica pokazala svoj udobni ali moderan autfit koji se sastojao od široke trenerke i široke majice koju je pevačica ukombinovala sa crnom “ Miu Wander leather tote“, torbom čija cena ide do vrtoglavih 2800 evra.

Foto: Instagram printscreen/nikolijaofficial

Inače, Nikolija je nedavno gostujući u jednoj emisiji pričala o tome ko je veći biznismen, ona ili Relja, pa je tom prilikom otkirla na šta troši novac.

„Mislim da nismo biznismeni ni on ni ja. Mislim da smo mnogo više artisti nego biznismeni. On je malo veći nego ja, ja sam baš onako daleko od biznisa. Ja sam artist, volim da stvaram“, rekla je ona na „WTF radiju“, pa progovorila o novcu i na šta najviše troši zaradu.

„Volim da zarađujem pare da bih ih potrošila na muziku i na život. Ja volim da uživam, volim da mi bude lepo. Meni pare služe bukvalno da se ne nerviram i da mogu sebi u datom trenutku da priuštim to što želim. Pritom nemam sad neke megalomanske želje. Ja nikad neću da radim nenormalno mnogo da bih vozila još bolji auto. Okej, volim nov auto, volim da otputujem, da se obučem udobno pre svega i volim da imam pare da stvaram muziku koju želim i da stvaram spotove. Nemam neki odnos dalje od toga“, priznala je Nikolija.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz