Pretraži

„Zajedno smo išli u školu“: Teya Dora otkrila nepoznat detalj iz prošlosti – evo sa kojom SVETSKOM zvezdom je studirala na prestižnom fakultetu u Americi

News
0
Foto:Prinstcreen/Instagram:iamteyadora

Ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji Teya Dora otkrila je u jednoj emisiji sa kojim svetski poznatim pevačem je zajedno studirala na prestižnom fakultetu u Americi.

Teya Dora je svojim talentom oduševila mnoge, a pored toga što je sjajan vokalista neki ljudi nisu znali da je Teodora završila prestižan fakultet u Americi, Berkli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TEYA DORA (@iamteyadora)

To je upravo jedan od fakulteta koji su završile velike muzičke zvezde današnjice, baš na tom fakultetu Teodora je imala priliku da studira zajedno sa pevačem Čarlijem Putom, čije pesme na Youtubeu danas broje milionske preglede, dok je jedna od najpoznatijih numera, Attention, ima više od 1,5 milijardi pregleda!

Ona je u Intervjuu za RTS otkrila detalje studiranja na Berkliju kao i to da je na jednom času bila sa popularnim pevačem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TEYA DORA (@iamteyadora)

“Jedan od kolega što znam da je ljudima ovde zanimljivo je bio Čarli Put, zajedno smo išli u školu, bili smo na jednom času zajedno, generacijski smo išli zajedno, ali ti kad dođeš tamo dobiješ časove na koje moraš da ideš. Tako da puno nas koji smo bili tu zajedno u generaciji nismo bili zapravo na istim časovima“, ispričala je Teya Dora.

Teya Dora se sada nalazi u Švedskoj gde će predstavljati Srbiju na Evroviziji sa svojom dobro poznatom pesmom “Ramonda“. Njen nastup u finalu možete ispratiti 11. maja, ali još uvek nije poznato pod kojim rednim brojem će nastupiti, jer je dobila ljubičastu producentsku traku, što znači da produkcija sama bira redni broj pod kojim će učesnik nastupati.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News