Pretraži

OTKRILA TAJNU DOBROG IZGLEDA: Nataša Bekvalac je uz pomoć ovakve ishrane smršala čak 10 kila

Showbiz
0
Photo: Instagram/bekvalceva

Nataša često može pročitati pohvale od strane i muške i ženske populacije na račun svog izgleda. I dok je mnogi hvale što u 43. godini uspeva da održi liniju, drugi se pitaju u čemu je tajna njenog izgleda.



Pevačica je nedavno otkrila da je u jednom periodu svog života kuburila sa viškom kilograma, ali je onda pronašla dijetu koja je san svake žene jer nije potrebno odricati se svega.

Smela sam da jedem sve vrste mesa, samo nisam smela preterano masno. Čak sam jela jaja na sve načine, mlečne proizvode, ali nisam preterivala sa kačkavaljem i feta-sirom. Sveže povrće sam unosla u neograničenim količinama. Najviše sam jela kupus, zelenu salatu, krastavac, karfiol, brokoli, luk i paradajz, kao i orašaste plodove. Dnevno sam pila po dve i po litre vode – rekla je Nataša i otkrila šta je u potpunosti izbacila kako bi došla do rezultata što brže.

Izbacila sam pecivo, krompir, soju, pasulj, boraniju, testeninu, grašak, pirinač, grickalice, slatkiše i sokove. Voće sam jela samo nedeljom. Tako sam uspela da skinem višak kilograma za kratko vreme. Prvih šest dana u nedelji sam jela sve, od salate do mesa, a sedmog dana za doručak i ručak namirnice sa "zabranjene liste" poput testenine, krompira i pirinča. Slatkiše nikako ne. A kad bi mi se prijeo neki desert, uzela bih kašiku meda ili integralni keks. Posle sedmog dana sve iz početka i tako do željenih rezultata.

Nataša je istakla da je pored ishrane, ključna stvar dobrog izgleda trening, te je otkrila da vežba čak 5 puta nedeljno.

Vežbam pet puta nedeljno po 45 minuta. Dan mi počinje doručkom sa ćerkama Hanom i Katjom. Potom ih odvezem u školu i vrtić, pa odem na trening. Kada fizička aktivnost postane deo vašeg dana, prestane da vam bude teško i mrsko da vežbate. Nisam od onih koji to vole, ali kada vidim šta mi vežbanje donosi, ne samo fizički, već i psihički, i ne razmišljam o preskakanju treninga – rekla je ona.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz