Pretraži

„ZALJUBE SE U PEVAČICU, A ONDA HOĆE DOMĆICU“: Kaja Ostojić otvorila dušu o raskidu i emotivnom statusu

Showbiz
0
Photo: Instagram/kaya_ostojic

Ona se nakon raskida sa poslednjim dečkom vratila starom načinu života i okrenula se karijeri. 



– To je bio proces, imala sam dosta podrške. Stvarno su me svi grdili, pitali me zašto ne radim to što najbolje znam. Ne mogu da shvatim da sam poželela da napravim pauzu – priznala je Kaja sa ove tačke gledišta i dodala da je u jednom periodu došlo do zasićenja, pa je verovatno i to bio jedan od razloga, a priznala je i da njeni partneri nisu bili oduševljeni time što radi, pa se i zbog toga posvetila samo njima.

– Kako ko, svi se zaljube u pevačicu, a posle hoće da prave od nje domaćicu, to je filozofija uglavnom svih muškaraca. Bilo je i toga, ali da nije bilo mog pristanka, ne bi bilo odvajanja od mog posla – objansila je Katarina u emisiji "Premijera – Vikend specijal". 

Kaja je sada dobro i uživa u trenutnoj životnoj fazi i da niko ne treba da se odriče ničega zarad ljubavi.

– Ja sam se oporavila. Lepo mi je sad, super sam, baš sam u lepoj životnoj fazi, što poslovno, što privatno. Motivisana sam da radim. Kad sam u vezi, dam prioritet tome, ali shvatila sam da to nije ok i da nije ljubav kad se bilo čega odričeš zarad ljubavi. Mislim da sam sad u najboljoj fazi, svašta nešto dobro izvučeš iz tih loših veza – zaključuje pevačica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz