Pretraži

O provokativnom tekstu numere „Tvoja Nina“ spekuliše se već mesec dana, a sada je njen autor otkrio šta mu je bila inspiracija za ovaj hit (VIDEO)

Showbiz
0
Foto:IDJ

Anastasija Spasevska postala je poznata javnosti nakon učešća u prvoj sezoni popularnog takmičenja IDJShow-a, a njena najnovija numera postala je viralna na društvenim mrežama iz više razloga.

Pre tačno mesec dana mlada pevačica je u sklopu projekta izbacila pesmu pod nazivom „Tvoja Nina“, koja danas broji više od 1,2 miliona pregleda. Numera je postala i veoma popularna na mrežama zbog kontroverznog teksta o kom se polemiše već neko vreme.

Većina korisnika TikToka je bila mišljenja da se radi o ljubavi između dve devojke, te su mnogi čestitali Anastasiji što je bila dovoljno hrabra da peva na ovu temu, a njena numera je za kratak vremenski period postala viralna, a refren ove pesme broji nekoliko hiljada snimaka.

Međutim, pevačica je nedavno gostujući u jednoj emisiji otkrila nešto drugačije značenje numere.

U pesmi sam ja u klubu, dolazi lik sa kojim sam ja bila, moj bivši dečko i onda on ima devojku koja se zove Nina, ali on opet želi nešto sa mnom. Ali ja kažem „ne, ne, ne može imaš devojku koja je isto bitna“. U ovom trenutku si ti toliko nebitan da mi je ona bitnija od tebe“, rekla je ona tom prilikom.

Gosti najnovijeg IDJQuiz-a bili su upravo Anastasija Spasevska i autor pomenute numere i član „Made in BLKN“ ekipe, Đole 808.

Na pitanje koje je bila inspiracija za pesmu „Tvoja Nina“, Đole je odgovorio:

„Imao sam tu temu već neko vreme i samo je čekalo pravu osobu i to je Anastasija.“

S obzirom na to da mu je Anastasija pre samog odgovora rekla „Nemoj da kažeš sve“, mnogi su to protumačili kao znak da se iza ovog teksta krije mnogo više od onog što je ona nedavno otkrila, te i da je samo značenje podložno različitim tumačenjima.

Sa kim je najteže raditi, za koga Đole planira sledeći duet i koje detalje iz života Relje Popović su otkrili pogledajte u najnovijem izdanju IDJQuiz-a.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz