Pretraži

Ovako izgleda njihova porodična idila: Kortni Kardašijan i Travis Barker pokazali kako provode vreme sa svojim novorođenim sinom (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Kortni Kardašijan i Trevis Barker dočekali su sina Rokija u svojoj kombinovanoj porodici u novembru, a na Instagramu neumorno dele sitnice iz svog života gde je i on u kadrovima.

Kortni Kardašijan i Trevis Barker posvećeni su sitnicama, naročito njihovom sinu Rokiju, koga su dočekali u novembru nakon dugog puta u borbi za potomstvo. Beba se pridružila njihovoj kombinovanoj porodici koju čine Kortnina deca Mejson, Penelopa, zatim Trevisova pastorčad Atijana, sin Landon, i ćerka Alabama iz njegovog prethodnog braka sa Šanom Moakler.

Iako se Kortnina i Trevisova starija deca često pojavljuju na njihovim društvenim mrežama, oni su odabrali privatniji pristup kada je u pitanju Roki. Zapravo, par koji se venčao 2022. godine čekao je više od mesec dana nakon Rokijevog rođenja pre nego što su podelili njegovu prvu fotografiju.

Od tada, zvezda rijalitija „Kardašijani“ i bubnjar Blink-182 nastavili su da pružaju samo male detalje svog sina na društvenim mrežama, birajući da slikaju njegove male ruke i noge.

Međutim, to ne znači da Kortni čuva svoje postpartum iskustvo za sebe. Početkom aprila podelila je nekoliko mudrih reči sa mamama koje takođe prolaze kroz tranzicioni period.

„Tvoje telo je lepo u svim fazama“, napisala je ona. „Tokom trudnoće dok sijamo i rastemo, dok se oporavljamo i smanjujemo, i onda period koji smatram najtežim dok se naša tela još uvek prilagođavaju.“

Primetivši da „pokušava da bude blaga prema sebi dok se njeno telo prilagođava novom normalnom“, Kortni je dodala:

„Pritisak koji se stavlja na nas da se brzo oporavimo kada je sve novo i drugačije nije realan. Život je lep.“

Koliko uživa u ljubavi i porodičnim trenucima pokazuju sve objave sa njenim sinom koje se mogu naći na njenom i Travisovom Instagram profilu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz