Pretraži

Blista u trudnoći: Naša glumica pokazala trudnički stomak i raznežila javnost prizorom (FOTO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:marko_todorovic

Nedavno se u javnosti pojavila informacija da je glumica Vanja Nenadić u drugom stanju, a sada je fotografijom svog trudničkog stomaka raznežila sve.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanja Nenadić (@vanjnj)

Vanja Nenadić je poznata po raznim ulogama u pozorišnim predstavama, ali i serijama i filmovima. Ulogama u “Biser Bojane“ i “Tajne vinove loze“ pridobila je dosta publike, te tako ih zainteresovala za svoj rad.

Na društvenim mrežama ona ne otkriva toliko o svom životu, već se trudi da joj fokus bude na njenim ulogama o kojima obaveštava svoje pratioce na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanja Nenadić (@vanjnj)

Kada je u javnost dospela informacija da glumica očekuje bebu sa svojim kolegom, inače crnogorskim glumcem Markom Todorovićem, priznala je da je želela da obavesti javnost o prinovi na drugi način.

– Istina je. Ali, pazite, ja sam htela to na drugi način sve da objavim, tako da meni sad stvarno… nemam mentalnog kapaciteta da sad sve to izvedem ovako na tim intervjuima, tako da verujem da će biti prilike u narednim mesecima, malo mi je sve to danas bilo neplanirano i ne znam ni kako se desilo. Pa eto, da se čujemo malo kasnije ako može, ne danas kasnije, nego posle nekog vremena, jer nisam uopšte sada planirala da objavljujem to na taj način, tako da ne bih se sad nešto izjavljivala posebno na tu temu. Ovo mi je sve malo too much, ali čućemo se tim povodom u neko skorije vreme – otkrila je ona za Telegraf.

Sada je njen izabranik na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotografiju gde se može primetiti Vanjin trudnički stomak koji je u prvom planu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko (@marko_todorovic)

Prelep prizor raznežio je mnoge, pa ni u komentarima pratioci nisu ostali imuni. Naime, Vanja je pozirala sa Markom dok ga grli, a sudeći po fotografiji ona mu je bila najveća podrška tog dana, jer je učestvovao u maratonu.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News