Pretraži

„Nećemo se sada razvesti“: Mia Borisavljević progovorila o odnosu sa suprugom, pa otkrila tajnu njihovog braka

Showbiz
0
Photo: M.M./ATAImages

Pevačica Mia Borisavljević iznela je svoje mišljenje o razvodima kroz koje u poslednjih nekoliko meseci prolaze njene brojne kolege sa estradne scene, pa se dotakla i svog odnosa sa suprugom Bojanom Grujićem.

Od početka godine, nekoliko poznatih ličnosti je odlučilo da stavi tačku na svoje dugogodišnje brakove, te je najpre sve iznenadila informacija da se Haris i Melina Džinović razvode posle 22 godine braka, a potom je i Dragan Mirković objavila razvod od supruga Tonija, nakon više od dve decenije bračnog života, dok je Dženan Lončarević odlučio da podnese papire za razvod od supruge nakon 25 godina braka.

Pomenuti događaji su izazvali brojne reakcije njihovih kolega, koji su javno pružali podršku ili davali komentare na ove događaje, dok se javnost pita ko je sledeći?

Mia Borisavljević uživa u ljubavi sa pevačem Bojanom Grujićem još od 2016. godine, a njihov skladan odnos upotpunile su i dve ćerkice.

Par se nedavno vratio sa egzotične destinacija, a pevačica je sada progovorila o njihovom odnosu i razvodima, pa se našalila na svoj račun.

„Baš je zavladala ta neka pošast razvoda, mi nećemo sada, jer ne bismo došli do izražaja. Mislim kad prestane ljubav, tada sve prestaje i džabe poštovanje. Sve počinje i završavala se s ljubavlju. Čuvamo ljubav, ali nemam neki recept. Kad bi neko znao taj recept, bio bi milioner“, otkrila je ona.

Na pitanje novinara da li veruje u slučajne prevare i to da uvek može nešto da „uleti“ u odnos dvoje ljudi, Mia je kratko rekla:

Ništa ne može da „uleti“ ako ti nećeš“, istakla je Mia kroz osmeh u „Premijeri Vikend Specijal“.

Pevačica je potom progovorila i o deci i priznala kako ona utiču na odnos dvoje ljudi, te je dala važan savet.

„Kad dođu deca, mnogo manje misliš na sebe. Ko nema decu, neka maksimalno brine o sebi jer će doći momenat kada nećete više moći da budete na prvom mestu.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz