Pretraži

„Nije isto nakon onakvog gubitka“: Naša influenserka posle velike tragedije otkrila detalje druge trudnoće (FOTO)

Influence
0

Influenserka i TikTokerka Marija Mandić nedavno je pratioce obradovala lepim vestima, a sada je otkrila kako se nosi sa stanjem i situacijom u kojoj se našla.

Iako je već godinama popularna na društvenim mrežama, Marija je veliku pažnju javnosti i medija privukla prošle godine kada je doživela veliku tragediju. Ona je ostala trudna sa svojim momkom, sada mužem, i nakon punih 9 meseci, samo nekoliko dana pred porođaj, njihova beba je preminula u stomaku.

Influenserka je svoj proces oporavka od ovog događaja delila sa svojim pratiocima, u slučaju da neka devojka prolazi kroz isto, a s obzirom na to da je sa radošću objavljivala sve važne trenutke tokom trudnoće, svi njeni fanovi su bili zabrinuti za njeno stanje i zdravlje nakon pomenutom događaja.

Marija je pre skoro dva meseca oduševila sve objavom da je ponovo u drugom stanju, te od tada kod njenih pratilaca vlada veliko interesovanja za njen život. Međutim, ona je odlučila da ovu trudnoću ne potencira toliko u svom sadržaju i do sada je otkrila svega nekoliko detalja.

Mlada influenserka je sada odgovarala na pitanja na svom Instagramu, a neka od njih su se ticala upravo njene trudnoće, te je ona iznela zašto ne priča više o ovoj temi.

„Prošli put je bilo sve prvo i novo i sve mi je bilo zanimljivo, ništa nisam znala, sad bih jedino podelila jer je situacija skroz drugačija i nije isto kada ste trudni nakon onakvog gubitka, ali videćemo, imam par klipova koje sam snimila na početku i objaviću ih nekada sigurno, ali kada ne znam, za sada će ostati kao i do sada, ja svaki dan dobijam 101 pitanje pa evo ponekad odlučim da odgovorim ovako da ne bude da skroz kuliram“, napisala je ona.

Foto: Instagram printscreen/marijamandic58

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence